Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1700mmr na s1

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem otóż grałem z kumplem wybiłem go z brązu do s1 i nadal gramy duo, i tutaj pojawia się problem bo chcieliśmy mieć większe mmr to graliśmy dużo rankedów no i się stało po dłuższej serii wygranych nasze mmr wzrosło do 1700! na poziomie s1 a co za tym idzie - g1 i platyny w przeciwnym a w moim silvery 1 gold 5.. 

I tutaj moje pytanie dlaczego tak jest i jak obnizyć sobie mmr

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Po 1. nie znacie swojego mmr

Żeby obniżyć trzeba przegrywać + nie radzę się z tym wyróżniać, bo Riot ostatnio zbanował jakiegoś typa, co siedział w brązie z mmr challengera.

Jest tak dlatego, że wygrywacie gry i wzrasta wasze elo, ale nie dywizja

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Dokładnie. Skąd Ty wziąłeś tego bana lel.. Riot nie banuje za to. Załóżmy, że koleś z Bronzu gra duo z challengerem.. I? Ban za grę z kolegą?

313561454060320945952.gif
Opublikowano

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/21dem4/regarding_players_intentionally_losing_games_to/

tutaj macie + wypowiedź riotera

Moving forward anyone caught intentionally ruining/trolling games to lower their MMR/avoid promotions will be disciplined.

So to clarify our stance here: If you are a player who's MMR is Plat, and you purposely dodge your promo series in champion select so that you do not get promoted we will not be punishing you. The reason for this is that you're not actually trolling or ruining these matches.

If you are a player who's MMR is plat, and you purposely lose and troll games to lower your MMR so that you can easily crush lower MMR players than we will end up punishing you. This includes streamers who will intentionally troll games to get to bronze so that they can stream "Bronze to Diamond" challenges.

I can appreciate the idea behind these streamer events, but ultimately they are destructive for our players by ruining games for one person's profit.

One last thing, dodging a match does not lower your MMR it just makes you lose League Points and automatically cancels your promotion series.

Let me know if you guys have any more Q's about this.

WookieeCookie

+ screen przykładowy http://37.media.tumblr.com/ab7eff8737d5eeb431bb89bc95c82da6/tumblr_n2g6b7rsqE1sifwfao1_1280.png

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Mozesz dac dowod na tego bana.Poniewaz Riot nie moze banowac za mmr .....

Sprawa pewnego gracza Incarnati0n, był gdzięś temat z newsem. Rito teraz wyszukuje graczy z podejrzanie wysokim mmr na niskich ligach to sobie myślą że to smurf Jensena (miał ich DUŻO) i banują.

Opublikowano

@up

Znalazłem jego kolejnego smurfa przypadkowo XDD

Bronze V Trynda

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Sprawa pewnego gracza Incarnati0n, był gdzięś temat z newsem. Rito teraz wyszukuje graczy z podejrzanie wysokim mmr na niskich ligach to sobie myślą że to smurf Jensena (miał ich DUŻO) i banują.

Bo on odwalił coś z serwerami, jakieś DDosy czy coś - tak słyszałem, za to go rito ściga, dziwne że on teraz jest trenerem sk xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...