Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z BOL + OAQ + Soraka Slack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dziś testowałem BOT OF LEAGUE  http://botoflegends.com/  + OnesAutoQueue v1.14 + Soraka Slack Wszystko było w porządku aż do połączenia się z grą. Kiedy się bohater załadował wszystko było w porządku kupił item ale pojawił się problem, gdyż cały czas stał na respie i się nie ruszał - nie wiem czy jest to spowodowane może ktos pomóc?

Opublikowano

Coś jest pewnie ze skryptem.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Tak aktualnie coś jest ze skryptem. Tutaj masz alternatyę:

Co do tych bugsplat`ów. Skrypt aktualnie nie działa, musimy poczekać aż autor go zaktualizuje. Na chwilę obecną polecam skrypt Annie Slack 

http://botoflegends.com/forum/topic/17673-script-annie-slack/

może nie jest tak dobry jak soraka, ale z pewnoscia jest to dobra alternatywna.

W pliku konfiguracyjny do Auto Queue musicie ustawić 

[CHAMPION] 
Name=Annie
; This should be the exact/full name of the champion you wish to lock in.

Zamiast Soraka ma być tam Annie.

Opublikowano

Można też spróbować napisać coś samemu :D

87225705356827008866.png

Opublikowano

Nie jest to raczej problem ze skryptem, wypróbowałem 3 skrypty i postać stoi nadal w miejscu... Jakieś kolejne pomysły?

*Dodam, że nic nie zaznaczałem w BoL Studio poza skryptem tak to wszystko został otak jak na początku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...