Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do gier (500 zł)

I3oberek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Poszukuję dobrej, wydajnej karty graficznej do gier do 500 zł. Moja specyfikacja komputera:

AMD FX-6100 3,3 ghz (turbo 3,8 ghz)

RAM : 16 GB 1333 MHZ

ZASILACZ : DEUS G1 500W

I to chyba tyle potrzebnych specków :D

Piszcie najlepsze w kwocie do 500 zł karty graficzne do gier !

Pozdrawiam ! :)

Opublikowano

Vertex 3D 471540918-2412 - dobra karta graficzna . Jest na chipsecie Radeon HD 7990 , 1Gb pamięci ddr5.

Cena jest poniżej tej , którą jesteś w stanie wydać .

Sam użytkowałem tą kartę jakiś czas , ale postanowiłem wymienić na coś mocniejszego . 

W tej kwocie , która masz zamiar wydać najlepszym rozwiązaniem jest ta oto karta ;)

Opublikowano

Tak raczej tak ale dla pewnosci spytaj innych forumowiczow bardziej obeznanych odemnie i pamietaj to jest GTX 650 Ti BOOST

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

Jak bierzesz GTX650 Ti to tylko Boost wersję. Najlepiej jak weźmiesz to co ja podałem. R7 260XOC w dodatku, że masz BF4 w zestawie, które zawsze możesz sprzedać.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@up gtx wydajniejszy ale to juz autor wybierze, jezeli chcialbys dodatkowo gre to bierz r7 260x to tez nie jest zla karta

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

@up gtx wydajniejszy ale to juz autor wybierze, jezeli chcialbys dodatkowo gre to bierz r7 260x to tez nie jest zla karta

a czy r7 bez OC też dobra ? Bo nwm właśnie jak na to zareaguje płyta główna i czy będzie ją "trzymać" (dziękuję za przydatne informacje)

Opublikowano

To OC jest dodawane przez firmy wydajace karty graficzne tj. Np Gigabyte, Asus i oznacza to ze model tej karty jest juz podkrecony przez ta firme i w tym przypadku Gigabyte ma OC, Asus DIRECT U OC (chyba jakos tak) i jest to to samo :) mysle ze w miare pomoglem

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

To OC jest dodawane przez firmy wydajace karty graficzne tj. Np Gigabyte, Asus i oznacza to ze model tej karty jest juz podkrecony przez ta firme i w tym przypadku Gigabyte ma OC, Asus DIRECT U OC (chyba jakos tak) i jest to to samo :) mysle ze w miare pomoglem

Tylko pytanie czy płyta podoła r7 nawet bez tego OC.. :/

Opublikowano

Tak raczej tak ale dla pewnosci popytaj innych forumowiczow :)

Okej dziękuję za pomoc ! Kupię albo R7 albo jakiegoś gtx'a :)

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...