Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bokura wa Minna Kawaisou

Dragon33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AnimeVisual.jpg

http://myanimelist.net/manga/26769/Bokura_wa_Minna_Kawaisou
Całkiem specyficzna kreska, ale o dziwo wykonanie bardzo dobre, przyznam że dosyć uśmiałem się na pierwszym i drugim odcinku. Jak dobrze kojarzę to jakaś grupa na animesub zabrała się za tłumaczenie, chyba katana, przynajmniej ich napisy zachowują kontekst wypowiedzi. xD

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Ciekawa kreska z nieciekawą fabuła z nudnym wykonaniem heheszki. 5-6/10

edit: dodam jeszcze że schematy to czuć na kilometr, a po akcji z bańkami mydlanymi straciłem nadzieje, ale jakiś tam może z dobrym zakończeniem romans będzie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Hehe, to anime mnie po prostu rozwala. Myśle, że lepiej sprawdziłaby się ta 'nie do przekroczenia' linia w postaci głównego bohatera niż obecny bohater. Reszta też mocno przeciętna, kreska jest całkiem całkiem ale jakaś strasznie kreatywna nie jest :)

Opublikowano

Przypomina Sakurasou,ale cóż mam nadzieję,że w tym anime oprócz komedii,pójdą bardziej w stronę romansu.Ale po 2 epach wygląda całkiem przyzwoicie i podoba mi się :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po arcie jak widać pewnie mecha,shounen,akcja,wampiry,cyberpunk tak bym obstawiał.

Zapomniałeś dodać,że jest to jeszcze anime psychologiczne z dużą ilością krwi,a bohaterowie to psychopaci.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Seria została zakończona po 12 odcinkach, przyznam, że nie zostałem zawiedziony. Co prawda wraz z czasem widać wyraźnie słabsze gagi, dla mnie elementy komedii były poprostu wraz z rozwojem wydarzeń słabe. Pierwsze odcinki rzeczywiście potrafiły mnie rozśmieszyć, zwłaszcza mnie, warto to podkreślić. Oglądało się przyjemnie, przede wszystkim od strony wizualnej i interesująych bohaterów. Zawsze można było spodziewać się czegoś lepszego, ale na tle sezonu mocno się wybija.

//

A, nie polecam polskiego tłumaczenia, bo niszczy dosyć dużo z chociażby gagów - podtekstu i metafory słabo przetłumaczone.

Pomogę z matematyki, PW.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak ktoś oczekuje myślących czy sympatycznych postaci i ciekawego anime to zdecydowanie nie polecam tego gniota o nazwie Bokura wa Minna Kawaisou. Jednak jak ktoś lubi oglądać anime pełne stukniętych i nierealistycznych charakterów, które zarazem nie są śmieszne to wtedy polecam. : )

Beznadziejny główny bohater (kretyńska do granic i nijaka postać - jakiś opóźniony i skrajnie miły masochista), nudna i chwilami irytująca główna bohaterka i zbieranina większych lub mniejszych niedorozwojów wokół nich.

Hayashi też nie należy do zalet tego anime, gdyż głupia niesamowicie.

A samo anime o niczym. Po prostu nudy to mało powiedziane.

Scenki komediowe zamiast śmieszyć to głównie irytują. Właśnie te żałosne próby rozśmieszenia widza są jedną z większych wad tej serii, gdyż po prostu nie były śmieszne. Chociażby idiotyczna postać Nishikino Mayumi (jakaś durna pijaczka).

2/10

Podobnie głupia bajka jak Sakurasou no Pet na Kanojo.

Z tak durnymi postaciami nigdy nie będzie fajnego anime.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...