Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakim czasie ukończę pełną mapa?

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, krótko i na temat. Orientuje się ktoś ile zajmie mi robienie całej mapy, jeśli mam już 27% ukończone? Chodzi mi o przybliżony czas w godzinach bądź dniach.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Jedna mapka to jakieś 1,5 h najczęściej, czasami dłużej :)
Teraz czysta kalkulacja, zobacz sobie na mapę i policz.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Jedna mapka to jakieś 1,5 h najczęściej, czasami dłużej :)

Teraz czysta kalkulacja, zobacz sobie na mapę i policz.

Mapkę można zrobić nawet w 30-45 min jeśli się ma plan i na tej mapie nie ma beznadziejnych questów, typu karmienie krów robakami. Poza tym 3 mapy orr są bardzo zależne od postaci. Wiele trudnych skillpointów z którymi klasy takie jak warrior czy guard mogą mieć problemy. Natomiast thief przebiegnie po jednej z map orr i w 30 min ma całą zrobioną. + przy odkrywaniu mapy należy też zwrócić uwagę na mobilność postaci. Przykładowo Elementalista może miec permanentny swiftness a taki mesmer biega właściwie cały czas bez swiftnessa.  W przypadku mesmerów polecam np superior runes of speed.

graphic.png

Opublikowano

No przez to pisałem 1,5h - 100% mapki zrobione na mesie ^^
Ale tak ele pod 2 daggery + runki speeda + sygnet na speeda = mobilność^2

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Gram ele d/d 80lvl. Na razie mam 30% mapy głównie posiadam zrobione te łatwiejsze lokacje. 80 wbilem na WvWvW oraz dungach więc teraz muszę nadrobić mapę. Gram średnio z 3 godz dziennie.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Bo ja wiem do 24 godzin Ci to zajmie, ale to maksymalnie według mnie.
Przestań pytać ile czasu tylko rób ! :)

Rozumiem, że Legenda kusi ?

@Edit

Tutaj masz dosyć ciekawą inicjatywę z oficjalnego forum

https://forum-en.guildwars2.com/forum/community/events/PVE-Mapping-Mondays/first#post3933075

Tylko nie widzę, czy to US, czy EU :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...