Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osoby do tworzenia gry via www jak i innych portali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wraz z kolegą szukamy osób chętnych do stworzenia WŁASNEJ gry przeglądarkowej, przy okazji tworzylibyśmy też inne portale.

Kogo mamy?

Ja - początkujący grafik

Kolega - osoba od kodu

Kogo szukamy

Tak Ciebie! ( heh)
Inaczej mówiąc, szukamy osób które chcą pisać kod, nie muszą być to osoby super zaawansowane, możesz być początkującym ważne żebyś coś wnosił do naszych projektów przy czym się uczył.

Chcemy zakupić własną stronę, więc byłyby składki miesięczne, nie duże.

Zainteresowany? Pisz PW.

Opublikowano

By nie było zamieszania myślę, że starczą nam 2-3 osoby do kodowania w PHP i kogoś do CSS.

Mile widziane doświadczone osoby, aczkolwiek ambitnych i aktywnych amatorów również chętnie zawitamy.

Jak wcześniej kolega wspomniał, proszę zgłaszać się do niego.

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Opublikowano

Mogę Wam pomóc przy CSS, lecz chcę najpierw przeczytać szczegóły. Nie będę płacił składek, jeśli projekt mnie nie zainteresuje.

Opublikowano

Cześć, wraz z kolegą szukamy osób chętnych do stworzenia WŁASNEJ gry przeglądarkowej, przy okazji tworzylibyśmy też inne portale.

Czytanie ze zrozumieniem.

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem.

Sam sie naucz czytac. Powedzial, ze nie bedzie placil jak go projet nie zainteresuje. Okreslenie mianem projektu gry przegladarkowej i portalu jako wystarczajacy opis to to tak jakbym powiedzial "zepsul mi sie samochod". Jaki model, marka? A nie wiem panie, zielony taki.

Opublikowano

Sam sie naucz czytac. Powedzial, ze nie bedzie placil jak go projet nie zainteresuje. Okreslenie mianem projektu gry przegladarkowej i portalu jako wystarczajacy opis to to tak jakbym powiedzial "zepsul mi sie samochod". Jaki model, marka? A nie wiem panie, zielony taki.

Nadal mam cytować, czy wreszcie połowa z was zrozumie że chodzi o wszystko?

Opublikowano

Siemanko, ja osobiście też szukam web developera. Co do sporu z czytaniem ze zrozumieniem to jednak po stronie Khaza. Jeżeli już mówimy o grze przeglądarkowej to jednak ważne jest w jakich klimatach ona będzie itd. 

Lecz nie po to pisze w tym temacie, raczej jestem zaiteresowany innymi portalami. Masz tutaj namyśli coś w rodzaju współpracy by tworzyć strony WWW dla klientów itd. ? Wiesz coś w stylu grupki freelancerów zajmujących się projektowanie i wdrażaniem stron WWW?

A no i tak jestem grafikiem z całkiem pokażnym doświadczeniem, języki w jakich operuje to ActionScript, HTML (5), CSS (3). No i do tego dochodzi podstawowa wiedza obróbki w After Effects.

Opublikowano

Roowinek, to wy ambitni jesteście skoro chcecie tworzyć wszystko :)

Czyli teraz juz szukacie ludzi do pomocy, ale nie macie jeszcze konkretnego pomysłu na portal/grę?

A jeśli macie, odpowiedzcie na pytanie Khaz'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...