Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Przed Strona Do Priv-A

Odrodzony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brzydkie ;/ Duch pniaka wygląda jakby był na chama wycięty w Paincie i w ogóle to "okienko" z napisem - Witamy MPC FORUM - Jest jakieś poruszone w lewą stronę :(

I coś mi się zdaje, że skądś to skopiowałeś. Nikt nie robi folderu o długiej nazwie z plikami bo to się nie opłaca (można popełnić dużo błędów w nazwie) a poza tym to główny plik jest zapisany tak

To jest ukryta treść, proszę

Właśnie tak się nazywa strona jak się ją zapisuje...

Pomogłem? Daj +

sygnaah.png

Opublikowano

Mogłeś to zachować dla siebie , bo za ładne to to nie jest ... Rozumiem ,że dopiero uczysz się html i css .Jak już coś robisz to rób to porządnie ...

Za wysoka.

Opublikowano

MroziaK123 - Moim zdaniem to on skopiował to... On tego nie zrobił :| Takie jest moje zdanie....

Pomogłem? Daj +

sygnaah.png

Opublikowano

Trochę ten index.php jest skomplikowany :/ Nie potrzebnie.

Ja - nieznający się na tworzeniu stron w necie zrobiłem coś takiego (GRAFIKA BY JA xD)

Strona

Kod nie jest wcale taki skomplikowany w porównaniu z tamtą wersją z e-pvp. Skróciłem go chyba z 3 razy lub 4 a jest taki sam O_o

Wystarczy zmienić adresy dwa do strony w notatniku. Ale to chyba nie problem? :P

Pobierz ;)

Scan ;) - Czysty :) Nigdy nie daje wirusów...

Pomogłem? Daj +

sygnaah.png

Opublikowano

Jak mam sobie zrobic taka przedstrone... bo mam juz swoja strone ale chce teraz zrobic takie cos...

Piona !

Opublikowano

Masz swoją stronę pewnie o nazwie index.php/htm/html albo coś w tym stylu. Musisz ją zmienić. Wtedy wrzucasz moją stronę albo tą z e-pvp i zmieniasz w niej 2 adresy do stron (u mnie w pliku index.html jest napisane co masz zmienić ;D )

Pomogłem? Daj +

sygnaah.png

• 7 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...