Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z modelami HD

tomcio115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z modelami hd a mianowicie jak na nie patrzę to mam straszny spadek fps a tak to gra działa bez zarzutów i teraz mam pytanie czy da się  jakoś wyłączyć te modele hd albo czy jest jakis mod który je wyłącza

Opublikowano

Grasz na low i wyswietlaja Ci siemodele hd? A nie powinny one byc stamdardowe na nizszych ustawieniach? Sprobuj sposobow na poprawe fps. Znajdziesz je w spisie tematow.

Opublikowano

Proste zmień grafikę na standardową w ustawieniach :) A jak je dalej "będziesz miał" to masz coś nie tak z oczami -.- Ja gram na wymieszanych ustawieniach (średnie>wysokie>maksymalne) i jak na nie patrze to NIE MAM ŻADNEGO SPADKU FPS!!! o.O a normalnie mam 30/40fps

Opublikowano

Proste zmień grafikę na standardową w ustawieniach :) A jak je dalej "będziesz miał" to masz coś nie tak z oczami -.- Ja gram na wymieszanych ustawieniach (średnie>wysokie>maksymalne) i jak na nie patrze to NIE MAM ŻADNEGO SPADKU FPS!!! o.O a normalnie mam 30/40fps

Oczy mam dobre :) a jak bym wygrał jakiegoś skina za te czołgi które sa w hd to by pomogło?

Opublikowano

Oczy mam dobre :) a jak bym wygrał jakiegoś skina za te czołgi które sa w hd to by pomogło?

Nie ma jeszcze skinów na 9.0. Jak wyjdą, to możesz psróbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...