Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ISS - Opłaca się?

indywidualistaA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D 

Mam pytanie co do tej gry. Czytałem opinie  na steamie i w sumie jednogłośnie było powiedziane, że "szkoda kasy, mnóstwo cheaterów oraz to nie survival tylko DM". Ile w tym prawdy ? I czy opłaca się faktycznie kupno tej gry ?

gfgdf

Opublikowano

Survival masz na początku gdy zaczynasz.. Gdy już zapełnisz swój global inventory wtedy zaczyna się dm. Cheaterów  łatwo spotkać na globalu gdzie gra 40 osób conajmniej. Na prywatnych  raz  na pare dni.  W żadnej grze nie doświadczyłem takiego teamworku jaki jest tutaj - jeśli masz grać samemu nie kupuj.

Opublikowano

to co pisali ludzie na steamie to oczywiście prawda. Zresztą co wymagać od gry, która chodziła po 5zł. To już nawet nie jest zabawne i nie chce mi się tutaj rozpisywać o tej grze, bo mógłbym napisać o tym książkę. Haxy do tej gry są droższe niż sama gra. Teraz gdybym miał zaczynać od zera i na nowo grać to podziękowałbym za grę na starcie. Skilltree i dobry loot daje duże możliwości. Ja lootowałem snajperki i bronie kiedy się respiły na potęgę i teraz mogę się cały czas strzelać. W między czasie itemy sprzedaję, bo i tak nie dam rady tego wystrzelać, a tak chociaż kaska za grę się zwróci. Generalnie polecam znaleźć sobie jakiś team do gry. Poznasz lepiej grę i może się wkręcisz. To tyle, nie ma co kitować i się oszukiwać. Mnie nie zależy, dlatego piszę tutaj co myślę o tej grze. Nie mam zamiaru Cię zniechęcać. Masz zbędny hajs, kupuj.

//edit: Nudziło mi się troszkę i znalazłem swoje starsze wpisy na temat tej gry. Nie chce mi się tej gry opiswać, więc łap poczytaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1065266-colorado-v2-jutro/?p=9180871

http://www.mpcforum.pl/topic/1177678-pytania-ogolne/?p=10081537

Opublikowano

WarZ... ah trudny temat, jednak nie jest to też AŻ TAK ZŁE jak piszą obrońcy DayZ, to może tak;

Minusy:
- Dość dużo cheaterów ( co nie znaczy że PB Ich nie banuje - dziala coraz lepiej)
- Twórcy dużo obiecali mało dodali jednak ciągle się coś zmienia.
- Gra samemu jest nudna, zombi nie są żadnym wyzwaniem (No dobra, większym niż w dayz bo tam ostatnio się dopiero nauczyływchodzić po schodach :D ale i tak za małym)

- Drzewko umiejętności( Bez hardeneda nie warto chyba nawet na pvp się ruszać...)
Plusy:

- Teamwork jak nigdzie indziej... w sumie tylko w tibi widzialem czasem bardziej zgrane akcje : ) ah stara dobra tibia i kamikadze2 :D
- Zombi nie są głupie ale i nie są za trudne
- Łatwo o loot jeśli się nauczysz jak chodzić : )
- Drzewko umiejętności (jest to i + i minus ponieważ mimo wszystko możesz rozwijać swoją postać wedlug uznania - oczywiście z czasem rozwiniesz ją w całości ale zanim do tego dojdzie... potem razy 5 : ) sporo zabawy)
- Coraz lepszy balans.

Oczywiście to tylko i wyłacznie moja opinia, WarZ moze być dobrą grą jeśli twórcy dotrzymają obietnic(pomału to robią, szkoda że naprawdę pomału). jak na razie twierdzę że warto ją kupić tylko w głównym założeniu na PvP a zombi traktować jako dodatek do całej zabawy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...