Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Team serwera Ituria.pl szuka osoby na stanowisko grafika.
Osoba powinna być a wręcz musi być cierpliwa, miła, spokojna oraz, aby się co chwile nie obrażała ;]
Zadaniem grafika będzie robienie prac m.in takich jak: tła do clienta, logo/bannery, mile widziana umiejętność robienia interface logowania bądź wyboru postaci.
Typem serwera jest easy ale bardzo easy z nutką medium, na serwie jest kilka nowych mapek (po co więcej jak na easy chodzi bardziej o pvp), kilka dungeonów oraz pety i kostiumy. To nie wszystko, lecz na tą chwilę pamiętam tylko to.
Teraz najważniejsze pewnie, a mianowicie wynagrodzenie. Wynagrodzenie będzie w postaci GM'a na serwerze, rangi GM na forum oraz ts3, jeśli osoba umie robić jak u góry wspomniałem interface a nawet i layout'y to nie wykluczone, że dostanie $.
Jeżeli jesteś zainteresowany tą ofertą i chcesz do nas dojść, i umiesz to co u góry wymienione, to tylko i wyłącznie zostało Ci się skontaktować z nami. Poniżej podam niezbędne dane do skontaktowania się.

GG: 50440419
PW

14212446045831863856.png

Opublikowano

a co mu oferujecie?

87225705356827008866.png

Opublikowano

W tytule napisaliscie więcej informacji w teamacie a w temacie sie nic konkretnego nie znajduje...

Wynagrodzenie zależy od umiejętności?

Jaja sobie robocie chyba grafik to grafik... Nie podobają sie prace danego grafika odrzucacie go i szukacie dalej a nie pisać takie głupoty za przeproszenie. Poza tym więcej ofert graficznych byscie mieli gdyby bylo napisane chociaż dwa zdania o serwerze bo juz nie wspólne o tym co oferujecie :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

W tytule napisaliscie więcej informacji w teamacie a w temacie sie nic konkretnego nie znajduje...

Wynagrodzenie zależy od umiejętności?

Jaja sobie robocie chyba grafik to grafik... Nie podobają sie prace danego grafika odrzucacie go i szukacie dalej a nie pisać takie głupoty za przeproszenie. Poza tym więcej ofert graficznych byscie mieli gdyby bylo napisane chociaż dwa zdania o serwerze bo juz nie wspólne o tym co oferujecie :)

Pozdrawiam!

Masz rację jutro zostanie to poprawione.

"Wynagrodzenie zależy od umiejętności", chodzi o to, że jak będzie umiał tylko robić tła do clienta, loga itp to dostanie mniej niż za to, że robi np szablon strony, interface gry bądź postaci.

Pozdrawiam.

14212446045831863856.png

Opublikowano

Masz rację jutro zostanie to poprawione.

"Wynagrodzenie zależy od umiejętności", chodzi o to, że jak będzie umiał tylko robić tła do clienta, loga itp to dostanie mniej niż za to, że robi np szablon strony, interface gry bądź postaci.

Pozdrawiam.

No i od razu lepiej. tylko rozpiszcie sobie wszustko ladnie to odvrazu lepiej beda na to ludzie patrzec.

Powodzenia :)

Zapraszam do przejrzenia, może zainteresują Was moje umiejętności graficzne:

http://www.mpcforum.pl/topic/1187075-grafik-wredna-aka-feistygraphic/

Pozdrawiam.

Polecał oczywiście :)

Opublikowano

Ja jestem tego samego zdania jak powyżej nie każdy ma czas odpisac w tym samym momencie jak ktos napisze tym bardziej ze są święta.. A co do oferty moze tobie nie odpowiadać ta "marna posada GM" ale moze innym pasuje.

Opublikowano

Odpisać odpisał :) Tyle , że pisząc na bierząco , czekać 2h na odpowiedź + oferując marną posade gm daleko  nie zajedziecie 

A co chciałbyś dostać % z is? za takie rzeczy?, to wołałbym już zapłacić np Wrednej za to i było by taniej. ;p

Ja jestem tego samego zdania jak powyżej nie każdy ma czas odpisac w tym samym momencie jak ktos napisze tym bardziej ze są święta.. A co do oferty moze tobie nie odpowiadać ta "marna posada GM" ale moze innym pasuje.

Wtedy jak Pan wyżej napisał do mnie na gg nie miałem czasu, ponieważ musiałem coś robić, lecz potem odpisałem.

Zapraszam do przejrzenia, może zainteresują Was moje umiejętności graficzne:

http://www.mpcforum.pl/topic/1187075-grafik-wredna-aka-feistygraphic/

Pozdrawiam.

Jeżeli nie znajdę osoby co przyjmie te warunki co napisał Pan dwa posty wyżej to będę musiał gdzieś zamówić ;]

Pozdrawiam

14212446045831863856.png

Opublikowano

Jeżeli nie znajdę osoby co przyjmie te warunki co napisał Pan dwa posty wyżej to będę musiał gdzieś zamówić ;]

Pozdrawiam

Wiesz, teoretycznie jest to w ogóle nieopłacalne zarówno dla grafika, który już orientuje się w zawodzie, jak i nawet dla nowicjusza. Posada GM to mimo wszystko odpowiedzialność oraz praca. Reasumując osoby idące tym tokiem rozumowania oferują za wykonanie pracy.... prace. Co według mnie trochę mija się z celem i mało kto by się podjął takiego zadania. Byłby po prostu w tej sytuacji stratny.

Opublikowano

chujowe , ja bym się nie przyznawał do takich rzeczy

@aw

nie polecam teamu

Proszę podać powód, nawet nas nie znasz i tu proszę nie pisać bezpodstawnie złej opini.

Grafika Wrednej za przeproszenem Chujowa?, to zrób lepszą.

14212446045831863856.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...