Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tyrania Króla Waszyngtona ?

Muro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Mam Assasins Creed 3 Pobralem Tyranie Krola Waszyngtona Odkupienie Zainstalowalem Noi Wchodze W Gre A Obok Tego Pisze Pobierz Dodatkowa Zawartosc A Kilkam Na To I Pisze W Tej Chwili Serwery Ubisoft Sa Niedostepne Sprubuj Ponownie Puzniej Noi Nie Wiem Co Robic Mam Patcha v1.5 Kupilem Tez Oryginalna Gre Ale Tyrania Pobrana I Dalej TO Samo :( :( 

Opublikowano

Nie pisz wszystkich wyrazów z wielkiej litery to po pierwsze... - oczy bolą i odechciewa się przeczytania tego czegoś bez żadnego składu ani krzty rozsądku tekstu. I zanim zaczniesz pobierać czy kupować jakieś gry, weź słownik języka polskiego, kaleczysz nasz piękny ojczysty język jak 4-letnie dziecko. 

rmklpmotoxqn.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wygląda jakby gra miała zablokowana możliwość połączenia się z internetem bo aktualnie mam połączenie z serwerami ubi. Nie wiem może to być też wina tego że nie masz poprzednich DLC TKW hańba i zdrada [Nie wiem czy teraz kupuje się 3 w 1 bo ja kupowałem zaraz po premierze.].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...