Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bypass

Odwyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy wogole dziala jeszcze na globalu wild proxy?? jeśli tak to prosze o bypassa szukalem o wlasnie do teraz 00.07 praktycznie od rana i google i tu forum i nawet na mpc...com. z góry dziękuję

Opublikowano
czy wogole dziala jeszcze na globalu wild proxy?? jeśli tak to prosze o bypassa szukalem o wlasnie do teraz 00.07 praktycznie od rana i google i tu forum i nawet na mpc...com. z góry dziękuję

slabo szukales bo jest gdzies na pewno :P i dziala

Opublikowano

Pobrałem bypassa "Bypass Proxy Clijent v0.78 ©"i nie wiem co mam zrobic zeby uruchomic wildproxy a pozatym czytalem instrukcje do tego i tam pisze

"Installation guide:

1. Create a loopback to "IP 10.1.1.1", sub-mask: "255.255.255.0".

2. Open "config.ini", set IP for you server (if isn't Global) and path to "main.exe"."

o co chodzi w 1 punkcie??

Opublikowano
"Installation guide:

2. Open "config.ini", set IP for you server (if isn't Global) and path to "main.exe"."

ehh...

Normalnie instalujesz sobie LoopBack'a i ustawiasz we właściwościach ip i maske tak jak jest w instrukcji.

Instalujesz tak jak nowy sprzęt karta sieciowa --> Microsoft --> Microsoft LoopBack

Pozdr.

You can stop Me But You can't stop them All

mpcuserbarblack.jpg

phpcoderqb2.jpg

autoitscripterblueuserbtw2.png

cmduser1dp0dw4.gif

Opublikowano

No tak ale naciskam dodaj sprzet... bla bla bla... wybierz z listy... karty sieciowe... karta microsoft loopback... instaluje ale jak zmienic to ip szukalem w opcjach roznych i nie moge tego znalesc ;/

@edit ok znalazlem...

@edit2 a co do tego pypass to ocb?? czy dobry program pobralem?? jak sie nim obslugiwac??

Opublikowano

omfg....

Moje miejsce Sieciowe --> Wyświetl Połączenia sieciowe

Klikasz 2 razy na karcie co ją zainstalowałeś potem PPM właściwości

Z listy wybierasz Protokół TCP/IP klikasz 2 razy i tam masz wpisujesz dajesz zastosuj

i klikasz ponownie 2 razy LPM na karcie i masz all wszystko gotowe.

Pozdr.

You can stop Me But You can't stop them All

mpcuserbarblack.jpg

phpcoderqb2.jpg

autoitscripterblueuserbtw2.png

cmduser1dp0dw4.gif

Opublikowano

no ale co z bypassem bo hu* ze mam tego wild proxy jak se nie pogram bo gg sie odzywa ;/

Opublikowano
Pobrałem bypassa "Bypass Proxy Clijent v0.78 ©"i nie wiem co mam zrobic zeby uruchomic wildproxy a pozatym czytalem instrukcje do tego i tam pisze

"Installation guide:

do tego przy okazji ze 100 wirosow ^^:D

kledrart5.png
Opublikowano

kurde czy moze mi ktos powiedziec gdzie moge znalesc tego bypassa? moze jest on platny? prosze pomozcie ;/

Opublikowano

Kto szuka nie błądzi, na forum jest jeszcze bypass. ;) Nie pisać pm'ów, kto chce to znajdzie.

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Siedze na forum juz 4 dzien z małymi przerwami przeczytalem wszystko zwiazane z bypassem wildproxy cm i kilka innych troche mniej zwiazanych z tym plikiem i znalazlem 1 link i to prawdopodobnie zly poniewaz kometaz do niego byl mniej wiecej taki "potrzebny jest gameguard z przed ostatniego update a nie jakis stary" jak by sie dało to przynajmniej powiedz jak szukac. Diekuje.

Opublikowano

tak to juz bywa kilka noobow dostanie haxa najeb** przypalu i pozniej normalni cierpia na tym sry ale jak tez nie pomoge

poszukaj google :D

kledrart5.png
Opublikowano
tak to juz bywa kilka noobow dostanie haxa najeb** przypalu i pozniej normalni cierpia na tym sry ale jak tez nie pomoge

poszukaj google :D

to po chuja sie wypowiadasz?!

audiliftabsolutlyfinal.png