Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Matrixiol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z Fifa 14, otóż grałem sobie dobre pół roku od premiery( oryginalna) bez lagów, bez zacięć wszystko było cacy, ale od tygodnia występują tzw. fps dropy( gram sobie mecz płynnie działa itd. ale po czasie strasznie ścina się gra z 5 fpsów jest)
Defragmentacja, naprawa dysku, czyszczenie, aktualizacja sterowników, zmniejszenie ustawień gry na minimalne nie pomaga.
Zwracam się do Was z prośbą o rozwiązanie tego problemu.
Pozdrawiam

Opublikowano

Może problemem jest to że przeciwnik ma słabego neta ? Może masz za dużo programów włączonych w pasku zadań takich jak utorrent,skype i antyvirus?

Opublikowano

Nic z tych rzeczy, internet mam 40Mb/s. Grałem przeciwko SI i to samo. Na pasku przeważnie nic nie mam, wcześniej było dobrze. Nie wiem co robić. Spotkał się ktoś z czymś podobnym?

Karta graficzna pewnie się przegrzewa.

W innych grach jest tak samo?

Mam tak samo tylko w League of legends oraz Smite. Po aktualizacji sterowników do wersji beta w LoLu przestało się przycinać( w sensie są dropy ale ich nie odczuwam)

Opublikowano

Przecież napisałem, że grałem na SI i było to samo, a raczej EA nie ma słabego neta, gdyż znajomi grają normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...