Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spokojne rapsy na wyciszenie

{Cinek}

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, jak w temacie szukam jakiś dobrych rapsów. Takich które wieczorem można sobie włączyć jak się chce oderwać od rzeczywistości albo na słuchawki podczas biegania. Zaznaczam że zależy mi na czymś spokojniejszym, w sensie żeby nie było bez przerwy "kurwa kurwa mać ja pierdole i lamusy dupa cicho " .. ale żeby nie było niesmaku i dało się to posłuchać bez żalu.

Na ten przykład pokażę coś co trafia w mój gust 

, może ktoś zechce pomóc i zna coś w ten deseń. Z  góry dzięki :)

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Weź nie podawaj wszędzie tego Kaena, bo wstyd go słuchać publicznie. Jest tyle dobrych raperów, a ktoś poleca słuchać Kaena. Może i ma PARĘ dobrych kawałków ale od dłuższego czasu same gówna wydaje. 

Opublikowano

Chciałabym podkreślić, że każdy ma inny gust. 

Ale co ma gust do tego ? Mi się też podoba jakiś kawałek Kaena ale co z tego skoro jego teksty są słabe. Nie mam zamiaru go słuchać, bo jest marną kopią oraz swoje wyświetlenia zawdzięcza MASCE (nie chciał być rozpoznawalny przez twarz - maska dała mu ROZPOZNAWALNOŚĆ) oraz steprecords. Jest tylu dobrych raperów, że można kogoś innego znaleźć.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...