Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio zakupilem Sony Xperia M ... Gościu mowił ze nowy i ze trzeba baterie sformatować, narazie tylko raz go rozladowalem i naladowalem 12 godzin lecz mi sie wydaje ze bardo szybko mi sie rozładowywuje.. ogladalem filmy i w 3 godzinki rozladowal mi sie 35 % lub wiecej.. Czy po sformatowaniu baterii bedzie czymala dluzej?? co mozna zrobic?? juz dalem oszczedzanie baterii.. telefon mam 3 dni :)

Opublikowano

Ładuj do pełna po prostu i rozładowywuj prawie do końca.

Nwm czy warto próbować innych sposobów na nowej baterii.

Opublikowano

Na baterii w smartfonach oglądanie filmów na wifi przez 8 godzin to całkiem normalny wynik ;)

Nie wydaje mi się, żeby trzymała dłużej.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

wlasnie mnie to ciekawi bo gdy ogladam to schodzi jakos wolniej.... np. gdy jak gram sobie w ski jump to mega szybko zaltuje.... bo ja patrze na % i jakos mi sie wydaje szybko ... pozyjemy zobaczymy.. nie bede sie narazie tym martwil jak tak mowicie.. niektorzy moia ze bateria trzyma 3 dni nowa i to mnie zastanawialo ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...