Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Administratorem forum / Technikiem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, siemanko 

Chciałbym przedstawić moją ofertę a więc. Chętnie zostane administratorem forum posiadam własną licencje + wszelkie hooki oraz style (Które mogę edytować zależy od waszych gustów) jedynie czego wymagam to sprawnego hostingu na którym będę mógł postawić owe forum. Również mogę pozostać technikiem, który zajmie się estetyką serwera/klienta/mysql. 

Co do posady technika wymagam minimum VPS do prac ponieważ nie chce zasyfiać komputera zbędnymi plikami jeśli chodzi o hamachi oraz sprawnej ekipy która jest zaangażowana w to co robi.

Dodatkowo przyda się kultura osobista. Nie toleruje chamstwa.

Jeśli jest ktoś zainteresowany wspołpracą proszony jest o kontakt na GG: 36709412 lub Prywatna wiadomość na forum.

Pozdrawiam Dominik/JustHappy

Opublikowano

Hmm, "posiadam własną licencję" - na jaki silnik, również własny? Style są legalnie pobrane, zakupione? Potrafisz to udowodnić? "Również mogę pozostać technikiem, który zajmie się estetyką serwera/klienta/mysql", serwer (nie wiem w jakim kontekście chciałeś użyć tego słowa), oraz baza danych, jaką jest mysql mogą być "estetyczne" lub nie? Ot proszę, tego nie wiedziałem, ciekawie. 

Od razu zaznaczam, że to po prostu moja krytyka, w miarę konstruktywna. Osobiście jako klient nigdy nie zatrudniłbym osoby, która w ten sposób przedstawia swoją ofertę, która w dodatku jest niczym nie poparta. 

@Autorze - wniosek jest prosty, przedstaw się od lepszej strony, bo to co teraz napisałeś można grzecznie pisząc usunąć, po prostu nikogo nie przekonasz tego typu wypowiedzią bez ładu i składu.

Opublikowano

Nie polecam, wszędzie pełno oszustów :)

Oferuje swoją pomoc a ty go od oszustów. W łeb się walnij.

Polecam. :D

Opublikowano

Nie polecam, wszędzie pełno oszust

Kolego nie złapałeś mnie za rękę jak niby "okradałem" to po chuj pleciesz głupoty. Nikogo nie oszukałem a że chce pomóc komuś przy serwerze metin'a to nie znaczy że zapierdole pliki,które sam będę robić..

Zastanów się co piszesz.

Jo 

@F5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...