Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x.pl i punkty.

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Gdy zarejsetruje sie do gry i tam wejde albo potwierdze @mail teoretycznie dostaje się punkty tylko za to. Wiem bo 2 moich kolegów za większość gier dostali punkty tylko za zarejestrowanie ( np. WoT), a ja nie! Bezsensowne. Weszła nowa gra -Uptasia. Zrobiłem 2dni temu razem z kolegą. On dostał punkty ja nie. Głupie jak nie wiem. Od czego to zależy ?;/

Opublikowano

@Up

Jak nie wiesz to nie mów. To nie fake dają tam nagrody za pkt.

@Topic

Napisz do ich pomocy technicznej to wyjaśnią sprawe

Opublikowano

OK napisze, ale żeby nie było tak, że nie robie zadań ale dostaje punkty  :P Wiem, że za chyba 4gry 100% się nie dostanie tylko za rejestracje, ale reszte u kolegi widziałem a u mnie nic..

Opublikowano

Wszystkie takie portale to za przeproszeniem "gówno" tyle w temacie :)

87225705356827008866.png

Opublikowano

Nie opłaca się ale dostaje się kasę. Zawsze to jest coś. Jeżeli ktoś dużo gra w gry to zdobycie tych pkt. nie będzie dla niego problemem :)

3431810405.png

Opublikowano

Ale wiesz, że i tak nic za te punkty nie dostaniesz ? :) To jest fake tak jak każda inna strona tego typu :/

Panowie po co? A, po nabicie postów, nie ma sprawy! xD

Nie wiecie nic na temat, to po co się wypowiadać? ;_;

@1361622928-U485574.pngC4T możesz napis napisać dlaczego tak uważasz? Używałeś w ogóle tej strony, że masz taką opinie? ;_;

@1361622928-U485574.pngŁysollo report za spam. <3

@top: Bynajmniej dogry.pl wiem że działa bo sam kiedyś nabijałem punkty, a za punkty (dogry.pl) dostanie punkty w lolu (RP)... lub też do innych gier np. War Thunder! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

@Up. Ale, to co robi taki serwis jest to inaczej kręcenie ch*jem na boki :] Bo to co oni robią się w głowie nie mieści. Zarabiają na niewinnych i nic nie wiedzących graczach. Za każdym razem gdy wy chcecie zdobyć 1pkt. oni zdobywają na tym 1000zł!

Panowie po co? A, po nabicie postów, nie ma sprawy! xD

Nie wiecie nic na temat, to po co się wypowiadać? ;_;

@1361622928-U485574.pngC4T możesz napis napisać dlaczego tak uważasz? Używałeś w ogóle tej strony, że masz taką opinie? ;_;

@Lysollo report za spam. <3

@top: Bynajmniej dogry.pl wiem że działa bo sam kiedyś nabijałem punkty, a za punkty (dogry.pl) dostanie punkty w lolu (RP)... lub też do innych gier np. War Thunder! :)

Nie musisz się pucować, by przypaść komuś do gustu. Ja się na tym nie znam? Masz rację jestem koziołkiem. Nawet nie wiesz ile Ty im dajesz pieniędzy za robienie takiego czegoś. Dostają z Ciebie 500x razy tyle. Innymi słowy każdy się im sprzedaje (bez urazy)

87225705356827008866.png

Opublikowano

Ej stary, ale Ty masz problem o.O Boli cie dupa cebulaku, że mają pomysł na zarobek ? Żal Ci założyć konto w jakiejś gównianej grze ? Niech sobie zarabiają byle by nasz premier i inni z tego nie czerpali dużych zysków !

Opublikowano

@Up. No widzisz. Czerpią też z tego zyski. Bo oni muszę odprowadzić podatek, który leci w brudne rączki donalda :D

@AW: Ale to jest dziwne..

87225705356827008866.png

Opublikowano

Pfff dogry jest srednia za pisanie postow i pytan niby dobrze nigdy jeszcze nie dostalem ani jednego pkt

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

No i cholera nie dostałem za gry: DarkOrbit, Uptasia, Infinite Crisis, Royal Quest, World of Warplanes, Aion, Operation X, Hero Zero, Terra Militaris, Elsword, Desert Operations, Khan Wars. Za te gry kumple dostali 100% punkty, a ja nic. Mam do nich pisać czy jak ?

Opublikowano

@Up. No widzisz. Czerpią też z tego zyski. Bo oni muszę odprowadzić podatek, który leci w brudne rączki donalda :D

Gracze raczej nie patrzą ile zarobi/ą właściciel/e strony tylko na to czy spełnią warunki jakich się od nich oczekuje.

Strona funkcjonuje na ustalonych prawnie zasadach więc nie wiem o co Ci chodzi, nie chcesz nie używaj. Coś za coś przy czym my nie tracimy nic prócz czasu.

Do tematu;

Ogólnie za większość zadań dostałem punkty, ale np. za wymienionego Royal Questa nie. Ważne jest to, żebyś robił nowe konta na całkiem innym e-mailu niż ten, którego używasz. Jeżeli masz pobrać klienta to go pobierasz, instalujesz, logujesz się i wykonujesz to co miałeś podane w zadaniu. Jednak nie zawsze przyznają te punkty nie wiem z jakich przyczyn. Tak jak pisałem za Royal Questa nie dostałem, później sprawdzę jeszcze misję Aiona, albo innej gry, która pójdzie na moim gracie.

Opublikowano

Hmm ok. A jak skontaktować się z administaratorami czy jak oni się tam nazywają ? Nie widze nigdzie opcji ?.

na samym dole strony masz kontakt

i do panow wyzej ta strona to nie fake ostatnio wymienilem 2000 pkt na 1000 golda do wota i dostalem kod psc po 2 dniach ( przez sms'a )

2zydawg.png

dla niedowiarkow

Opublikowano

Ale wiesz, że i tak nic za te punkty nie dostaniesz ? :) To jest fake tak jak każda inna strona tego typu :/

Serio?  <_< 

Ludzie wam dają coś za darmo, a wy to odrzucacie, bo Oni na tym zarobią? Oni przynajmniej mieli pomysł na biznes, a Ty leniu siedzisz przed komputerem i narzekasz... Przykro mi, ale nawet MPC Forum zarabia na reklamach.  <3

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Zrobiłem 3dni temu jednego referala i wskoczyło mi 100pkt. Więc banan na twarzy i zakładam drugie. Założyłem i  puf. Jak chce w jakiejś grze punkty zarobić to mam takie cuś >   

http://scr.hu/1s68/ukjty 

i teraz nie wiem czy zakładać konto czy nie zakładać :/ Jak widać przy grze nie ma pokazane ile punktów można zarobić i nie wiem czy by weszło. Jakiś problem czy jak ?

Opublikowano

Zrobiłem 3dni temu jednego referala i wskoczyło mi 100pkt. Więc banan na twarzy i zakładam drugie. Założyłem i  puf. Jak chce w jakiejś grze punkty zarobić to mam takie cuś >   

i teraz nie wiem czy zakładać konto czy nie zakładać :/ Jak widać przy grze nie ma pokazane ile punktów można zarobić i nie wiem czy by weszło. Jakiś problem czy jak ?

Zweryfikowałeś telefon?

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Nie, ale na poprzednim koncie nie weryfikowałem telefonu i działa ?

masz tam 2 konta ? to dlatego taki problem mozna miec tylko jedno konto

Opublikowano

Jednego refa założyłem na wp.pl, a tego drugiego na gmail.com . Może to mieć coś wspólnego ? . Tego pierwszego zakładałem przez bramke proxy.

Opublikowano

Jednego refa założyłem na wp.pl, a tego drugiego na gmail.com . Może to mieć coś wspólnego ? . Tego pierwszego zakładałem przez bramke proxy.

tak kazdy uzytkownik moze posiadac 1 konto tak pisze w regulaminie teraz moga ci usunac te 2 konta :)

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Gdy zarejsetruje sie do gry i tam wejde albo potwierdze @mail teoretycznie dostaje się punkty tylko za to. Wiem bo 2 moich kolegów za większość gier dostali punkty tylko za zarejestrowanie ( np. WoT), a ja nie! Bezsensowne. Weszła nowa gra -Uptasia. Zrobiłem 2dni temu razem z kolegą. On dostał punkty ja nie. Głupie jak nie wiem. Od czego to zależy ?;/

Top:

http://dogry.pl/jak-zdobywac-punkty-za-granie-w-gre-n4008.html

Jeśli spełniłeś wszystkie warunki pisz do supportu.

No i cholera nie dostałem za gry: DarkOrbit, Uptasia, Infinite Crisis, Royal Quest, World of Warplanes, Aion, Operation X, Hero Zero, Terra Militaris, Elsword, Desert Operations, Khan Wars. Za te gry kumple dostali 100% punkty, a ja nic. Mam do nich pisać czy jak ?

Pisz do supportu.

dogry.pl/kontakt

No fakt za forum nie daja pkt. Ja mam juz 1900 zobaczymy czy doda mi rp

Dają, dają. 

http://dogry.pl/instrukcja-zdobywania-punktow-n2502.html

Nie rób multiacc bo dadzą Ci bana za multi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...