Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem gry

MalpaXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj pobralem ta oto gre:tom clancy: ghost recon phantoms na steamie.

Pobralem ja zainsalowalem i super, gra fajnie dziala. Dzis wchodze a tu (screen)

pomocy .. FAST ;3

post-1049051-0-27900300-1397657981_thumb.png

Opublikowano

Rozumiem, że .NET Framework i IE posiadasz aktualny ;)

Jeśli tak, to odszukaj (przez wyszukiwarkę plików "Launcher.exe") i uruchom go jako administrator.

PS. Zaznacz opcję pokazywania ukrytych plików i folderów w opcjach, bo może nie znaleźć launchera ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Rozumiem, że .NET Framework i IE posiadasz aktualny ;)

Jeśli tak, to odszukaj (przez wyszukiwarkę plików "Launcher.exe") i uruchom go jako administrator.

PS. Zaznacz opcję pokazywania ukrytych plików i folderów w opcjach, bo może nie znaleźć launchera ;)

a gdzie to zaznaczyc ukrywanie plikow ? .. uruchomilem jako administrator i to samo ;c

Opublikowano

a gdzie to zaznaczyc ukrywanie plikow ?

Widzę, że masz Win7, więc tak:

- Wchodzisz do jednego z folderów (obojętnie jaki, np. Komputer)

- Naciskasz przycisk "Organizuj" - górny lewy róg

- Wybierasz "Opcje folderów i wyszukiwania"

- Przechodzisz w "Widok"

- Szukasz na liście "Ukryte pliki i foldery" i zmieniasz na "Pokaż ukryte pliki, foldery i dyski"

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ja używam Eset nod32 i miałem ten sam problem, bo antywirus uznał jakieś pliki za wirusy i poddał je kwarantannie.

Naprawiłem to w ten sposób:

Menu start --> prawa kolumna folder z twoją nazwą użytkownika --> AppData --> Local --> folder z nazwą antywirusa --> kwarantanna(quarantine) --> wszystkie pliki z tego folderu przekopiowałem  do nowo utworzonego folderu na pulpicie.

Mi pomogło. Spróbuj, a może Tobie też pomoże.

5nq9.jpg

Opublikowano

tak jak @UP pisze albo update sterownikow ale cos ewidentnie net framework ma problemik reinstall frameworka i steama bo widac ze masz odpalona inna gre wiec sproboj tak jak pisze :)

Opublikowano

w antywirusie znajdz opcje kwarantanna i tam bedziesz mial pliki pewnie poddanie kwarantannie tym sie sugeruj :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...