Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

premium hack

warrock94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nieprubowalem tego ale wlasnie koles mi muwil mial 9 lvl niemial premy to tak wszyscy mieli ready on mial marien wtedy wziol opcje start automatic wtedy odliczalo 20 19.. jak bylo 19 to on szybko wziol na khali i wtedy 3 2 1 i wystartowlo mu

po grze sie go wlasinie spytalem jak on to zrobil to wlasnie napisal ze ma hack premke i tak zrobil jak u gory napisane

JEDEN STRZAL JEDNA ŚMIERC

ALBO PARE STRZALOW

Opublikowano

ee e?

Przyjdź z mamą bo cię nie rozumiem. Może ktoś inny zrozumie, ale radzę dokładniej opisać to coś...

bez gif.

Opublikowano

Jemu chodzi o to, ze gosciu wzial mape dla premium i dal auto start, widzialem takie cos ale nie wiem jak to zrobic.

obraz.png

Jestem chetny na warrock private albo admina dzialu WarRock.

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Opublikowano

Zakładasz room , przychodzą playerzy , ty klikasz autostart on na mapie no-member , przekladasz pod koniec czasu na members map i grasz.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

lolz zwykły bug ... dajesz na auto start jest np 2v2 zaczyna odliczac w połowie odliczania zmieniasz na np khyber i masz , będziesz grał na tej mapie fajny bug istnieje już dłuższy czas

Opublikowano

i to mnie najbardziej doobija... ze takie dzieci graja w WR!!

Pisac sie nie umie a w gry od 16 roku zycia sie gra...

ten bug jest stary jak ta gra!!! ludzie jak czegos nie wiecie to tego tu nie piszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TO JEST FORUM OD HACKOW DO WARROCKA A NIE DO SPAMOWANIA!!!

Opublikowano
i to mnie najbardziej doobija... ze takie dzieci graja w WR!!

ten bug jest stary jak ta gra!!! ludzie jak czegos nie wiecie to tego tu nie piszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TO JEST FORUM OD HACKOW DO WARROCKA A NIE DO SPAMOWANIA!!!

Człowieku dwie zasady...

1.nie pisz caps lockiem

2.to jest forum "Cheaty,Boty,Hacki,Bugi do gier"

Lekcja czytania się kłania...

Ale co do

się z Tobą zgodzę...i to samo tyczy się dobrego,porządnego forum...dziecko do lat 12 nie powinno mieć wstępu na forum.

Pozdro

Opublikowano
się z Tobą zgodzę...i to samo tyczy się dobrego,porządnego forum...dziecko do lat 12 nie powinno mieć wstępu na forum.

czyzbys Mial Na Mysli Kake?;> o ile poamietam..... tak oon wlasnie Ma 12 Lat ^^

Opublikowano

Ja tak zawsze robie gdy mam hack na premium:

1. Create Room

2. Nazwa albo odyseja albo vitious

3. Mapa albo odyseey albo vitious

4. Invite users

5. Autostart On

6. Czekam aż wszyscy wduszą ready

7. Odlicza 20, 19, 18, 17, ... 3, 2, 1 START

8. Ładuje się mapa

9. Gramy!

[To jest "poradnik": jak z premium hackiem zrobić server z mapą premium]

[Niestety! W premium hackach [ chyba wszystkich nie można zmieniać ilości deadów, czyli zawsze będzie 100, a na FFA 10]

Hemp Gru Rządzi

/Jeżeli podoba ci się hack z mojego upload'u, daj 5*, jeżeli jednak jest słaby, po prostu oceń mnie tak, jak uważasz za słusznie/

userbar1aa8vy.png

Zobacz! OMFG! Massakra!

Opublikowano

ale chyba jak sie ma jeszcze premke hacka to morzna np na marien a puzniej jak odlicza to wziac na deathmatch

JEDEN STRZAL JEDNA ŚMIERC

ALBO PARE STRZALOW

Opublikowano
czyzbys Mial Na Mysli Kake?;> o ile poamietam..... tak oon wlasnie Ma 12 Lat ^^

Wiem,ale mialem na mysli 12 latki/no lifery/nie mające co robić ze sobą i spamujące forum...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...