Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soraka

Kh4'zior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć co powiecie o Sorace na midzie ? grałem nią parę normali i całkiem ładnie ciśnie ale nie wiem czy warto grać rankedy nią jak myślicie?

btw. znacie może jakąś fajną grę nie na full ekran? bo kolejki czasem są mega długie a nie mam co robić przez np 10 min a nie mam w co grać ;x

Opublikowano

Soraka na midzie dobra, jeśli ogarniasz, bo w TF'ie dużo teamowi pomaga swoim healem, i ogólnie mocno ciśnie. 
Pooglądaj sobie mecze Cloud 9 (Amerykański team na LCS'ach) bo tam gra Hai który grał 3 gry Soraką i 3 winy.

Co do gry, która zastąpi Ci czas na czekanie w kolejce to polecam znaną karcianke - Hearthstone

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Herthstone to siostra mojej matki i fallus!

A Soraka na midzie..... To jak....
No nie wiem. Ja gram na supporcie tylko Teemo...... Zgaduję że też się liczy.

Jeżeli nie ogarniasz jej na midzie to nie próbuj grać nią rankedów.
Najpierw ogarnij co i jak - bo jak rzucisz się w sposób - wow soraka op mid - to nic Ci z tego nie wyjdzie......

wikmk9.jpg

Opublikowano

Soraka na midzie nawet nawet. Grałem raz przeciw niej fizzem to Hell.

A co do gry polecam SAPERA albo pasjansa.

Opublikowano

Przez te całe LCS'y postacie wchodzą do mety a zaraz potem z niej wychodzą. Soraka na midzie wydaję się w porządku, chociaż nią jeszcze nie grałem to widziałem ją w akcji. Co do gry - Hearthstone, bardzo fajna i zajmująca karcianka od Blizzarda.

drNesyth_eune_121_1_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...