Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mody

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy znajdę gdzieś mody do 9.0 bo bez modów ciężko mi się gra zawsze grałem z modami celownikiem itp.I czy te mody będą legalne .A co do bitew historycznych to porażka wywaliło hellcaty,m4 i jakieś tam 1 czołg na tigery 2 i jpanther i pz i przegraliśmy 3 mecz pod żad bo hellcat czy tam m4 nie przebije tigera z przodu..

Opublikowano

mody są zapewne w trakcie przystosowywania do wersji 9.0 co do tych bitew to sprawdze je niedługo, ale ponoć miały być zbalansowane tak by obie strony miały równe szanse ;] chyba że w WG pracują sami zwolennicy III Rzeszy ;>

@Edit mody już są 

http://www.wotmods.pl/
yyakuza.jpg

Opublikowano

Te mody co dałeś link to z 40 fps mam 15 max takie śmieci są w tych modach...

Opublikowano

celownik z 8.11 powinnien dzialac. co do bh:

Grasz niemcami - wygrywasz. Z tymi penami po 120mm nie ma opcji przebic takiego tigera... Niby jest tak jak bylo na prawde, ale jaki sens ma ten tryb... Jakby grali sami ogarnieci gracze, ktorzy potrafiliby przebic tymi lufkami 85mm to moze bylby ten tryb przynajmniej troche zbalansowany.

Ruskie, ani stockowe hellcaty nie maja szans z niemcami.

Opublikowano

zagrałem przedtem bitwę historyczną radzieckim SU-100 ze stockowym działem :] wynik? niemcy padli w **** ponad połowa mojego teamu przetrwała :) 

yyakuza.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...