Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamentowe pieklo

Veme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka mala seryjka

1.

8aYBR.jpg

2.Kupa teemo pushuje top'a do turreta przeciwnika placze dlaczego nie gankuje. Gankuje mida soraka uzywa all summonerki 1 min potem lulu pada :) Flame na mnie.

8b0sP.jpg

3.Nie ma to jak oddawac kazdego drake kazda wieze bo oni sie BOJA.Wygrywalismy 8-1 czy cos ale nie, nie bijmy sie bo bedzie throw oddajmy im kadzego objektiva po co nam to.

8b2nf.jpg

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

W 1 grze jarvanem jak widziałes, że akali dostaje to czemu nie pomagałeś jej?

W meczu z shyvaną musiałeś przegrać, taka farma pomidorów była, że musieliście przegrać ;d

Opublikowano

W 1 grze jarvanem jak widziałes, że akali dostaje to czemu nie pomagałeś jej?

W meczu z shyvaną musiałeś przegrać, taka farma pomidorów była, że musieliście przegrać ;d

Pomagalem. Ale z kupy diamentu nie zrobisz

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nie no spoko "let us bot we gonna win easy". Zasrane kupy nie wiem ile razy trzeba gankowac zeby wygrali.

8dsOi.jpg

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Graj lepiej to wygrasz

Ok skoro 10 gankow na bota to za malo to nie wiem co mam zrobic.... Najlepsze jest to ze przy pierwszym ganku twitch uciekl na 20 hp bez summonerkow a minute pozniej nasz bot umarl i double dla twitcha

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Jak widać na adc idzie mi o wiele lepiej ale i tak nubskie teamy. Tutaj akurat lee próbował 1v3 1v2 1v4 taki tam throw :) Farma ssie bo musiałem co chwile bronic mida gdy oriana co chwile padała i szedł push przez 4...

8eSGg.jpg

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Hehe jak nie wbije platyny/diamentu nie wpadne jeszcze w większe gówno niż silver/bronze .

Gold to dla mnie odpowiednie miejsce ,ale nie pogardzę Diamentem III ,bo chyba dopiero jest prawdziwa gra bez flamu ,czy się mylę?

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Na moje oko. Jesteś kupą! xD

Pochwal sie swoim kontem :)

I ta kupa wygrywa prawie kazdego bota

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...