Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Najlepsze ADC w tej mecie ? (Postać do Meinowania)

Maniak987654321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostrzegam nie troluje , : Zed

-Harras przez całą linie

-  pierwsze 5 min praktycznie słaaba farma ale wróg sie wycofuej praktycznie od razu gdy bedziemy mogli wylozyc pelny harras ( w+e+Q)

-sciagamy wrogiego adc na pelny m combo 

- Farme szybko wbiajmy bo po 6 lvl bo  wrogi adc przychodzi przyjac nasze combo i wrocic na low hp do swojej bazy ( o ile nie zginie )  wiec linia cala pusta 

- Dash z pomoca W  wiec przewaga dystansowa nie ma znaczenia w walce 

- Postaci mele maja wiekszy dmg bazowy niz strzelcy 

___________________________-

2 razy na rankedzie testowany i wygrałem swoją linie ale przegrałem przez neiudolnosc włąsnej druzyny ( 10 minuta a na midzie pada 2 turret ) 

oraz kilknascie razy na zwyklych , nie grywam adc wiec tylko z przymusu gram na tej lini ale tylko raz odniosłem porażke gdy mój support poszedł afk w pierwszej minucie gry ,

Najlepiej wziasc supporta z mozliwoscia przywracania hp np soraka ale suppy z cc tez sie swietnie sprawdzaja np ali i blitz 

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Polecam eza osobiście nie lubie adc ale ten ez to niejest normalny adc jego jak sie ogarnie to mozna iśc 50/50 ad tank hybryda ad/ap samo ad samo ap na midzie i bocie kup se go a nie porzałujesz  ale mósisz miec 1 item co daje manne bo bez tego to słabo

Opublikowano

Kolega z zedem oczywiscie trolluje , ma małe pojęcie najwidoczniej nie wie do czego jest ADC. Aktualnie meta jest na Vayne, Jinx , Caitlyn . Reszta ADC jakoś odstaje i są raczej mało widziane , pomyśl nad Dravenem . Choć wymaga troszke umiejętnosci . 

Opublikowano

Kolega z zedem oczywiscie trolluje , ma małe pojęcie najwidoczniej nie wie do czego jest ADC. Aktualnie meta jest na Vayne, Jinx , Caitlyn . Reszta ADC jakoś odstaje i są raczej mało widziane , pomyśl nad Dravenem . Choć wymaga troszke umiejętnosci . 

Racja, ADC to Attack Damage Carry która ma range z AA zed jest assasynem którego się focusuje. Zdecydowanie midder. POmijając to, że zed jest melee...

Proste: 

GET JINXED! Polecam mój main <3

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy jest Ezreal i oczywiście Vayne

Ezreal

- dash/tp

- harass

- speed attack dla sojusznika z w

- pasywka do push/ 1v1

-  ult + trinity = kille

- mobliny

Vayne

- true 

-stun

-bardzo dobre ult = mov speed / invisible

- większy dmg z q

- łatwa carry

Opublikowano

Według mnie Lucian jest najlepszym Adc, to co ta postać potrafi zrobić to jest koniec.

Ma dobry i łatwy escape, skille do dobijania jak i do szybkiego odfarmienia (ult), poza tym ciekawy wygląd.

Cała postać jest serio świetna, polecam gorąco.

Oczywiście trzeba się nauczyć nim grać, do najtrudniejszych postaci nie należy, a w połączeniu z Threshem/Leonką można robić ciekawe akcje i łatwo wygrać grę. :)

2ag6arq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...