Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy Mini II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam cieplutko.

Ostatnio skradziono mi telefon, a że nie mam zbyt wysokiego budżetu do wykorzystania, trafiłam na smarta Samsung Galaxy Mini II. Kilka podstawowych pytań do posiadaczy albo osób, które miały cokolwiek z nim do czynienia:

1. Jak sprawuje się telefon? Nie chodzi mi tutaj o obsługiwanie gier a raczej podstawowych aplikacji. Smartfonów, poza oczywiście podstawowymi funkcjami telefonu, używam głównie do słuchania muzyki, przeglądania sieci i czytania PDFów. Jak spisuje się na tym polu?

2. Czy jest dostępna oficjalna aktualizacja Androida nowsza od Gingerbread, czy trzeba kombinować?

Qui est le prochain?

Opublikowano

Ja obecnie korzystam ze zwykłego galaxy mini. Z 2 nie korzystałem, ale większej różnicy chyba nie ma. Więc tak:

1. Bardzo mało pamięci wewnętrznej

2. Laaaagi. Telefon nie powala szybkością

3. Do tych rzeczy które opisałeś powinien wystarczyć

4. Wifi mocno trzyma, nie rozłącza

Chyba tyle z podstaw, jak coś to pisz ;)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Ja obecnie korzystam ze zwykłego galaxy mini. Z 2 nie korzystałem, ale większej różnicy chyba nie ma. Więc tak:

1. Bardzo mało pamięci wewnętrznej

2. Laaaagi. Telefon nie powala szybkością

3. Do tych rzeczy które opisałeś powinien wystarczyć

4. Wifi mocno trzyma, nie rozłącza

Chyba tyle z podstaw, jak coś to pisz ;)

Dwójka ma 3gb pamięci wewnętrznej, 512 ramu i proces 800 z kawałkiem, wiec swego rodzaju progress jest na pewno. Niemniej dzięki za odpowiedź ;-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Lepszym wyborem będzie HTC desire s, dawny flagowiec. Nowego na gwarancji wyłapiesz za 260zł na allegro.

Opublikowano

Lepszym wyborem będzie HTC desire s, dawny flagowiec. Nowego na gwarancji wyłapiesz za 260zł na allegro.

Nigdy nie był flagowcem.

Za taką cenę przecie jest Samsung Galaxy S, który wygrywa w przedbiegach z każdym smartfonem podanym w tym temacie.

Opublikowano

Dzięki za pomoc, jednak zdecydowałam się na telefon, którego nazwę podałam w temacie :-)

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...