Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje program/app na windows phone który pozwali mi na złamanie hasła sąsiada lub szkolnego Wi-Fi?

W googlach wyskakuje mi pełno tego typu programów ale boje się że to może być kaylogger.

Jeżeli ktoś zna owy spraw. program to prosił bym o podanie linku, z góry dz i pozd

Nie ma.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał pod windows phona nie ma takich programów.. Łamania haseł bez pozwolenia właściciela jest nielegalne i bardzo łatwe do wyłapania więc szczerze odradzam używania takowego programu.

Opublikowano

Nie ma takich aplikacji, jak chcesz złamać hasło np. w szkole podstawowej o numerze hmmm sp123 to zapewne hasło to np sp123 albo patron123 coś takiego, w każdej szkole w której byłem działa :3

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

A ja znam inny sposób.

Jak masz dostęp do tego komputera (tego co ma hasło do wifi) uruchom program wirelesskeyview i będziesz miał hasło ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Najlepiej przynieść laptopa z zainstalowanym backtrackiem/kali i użyć airmon-ng do wyłapania hasła. Jeśli sieć jest zabezpieczona szyfrowaniem WEP złamanie hasła zajmie około 15 minut. W przypadku WPA/WPA2 zależy wszystko od złożoności hasła, może to zająć godzinę, a czasem nawet tygodnie.

Opublikowano

Ewentualnie zaloguj się do sieci wifi przez laptopa szkolnego, albo jak wyżej BackTrack

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Niestety, przez telefon tak łatwo nie złamiesz hasła, nawet nie wiem, czy jest to możliwe. Łatwiej przynieść laptopa, mniej roboty i wtedy łamać hasło.

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...