Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozłączanie internetu, a powrot do meczu ...

Davide2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czasami mi się zdarza tak, iż rozłącza mi internet podczas meczu, a że mam zmienne IP (Neostrada), to klikam : Dołącz do gry ponownie, po czym tak jakby szuka mi gry, lecz nie może jej znalezc i nie moge się połączyć ponownie. Macie jakieś rozwiązania ? Dodam że firewall wyłączony, jeżeli to ma jakieś znaczenie.

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

Na pewno nie jest to spowodowane zmiennym ip. Może po prostu mecz, który grałeś się skończył czy coś?

Spróbuj wejść w bilbiotekę gier -> ppm na cs:go -> właściwości -> pliki lokalne -> sprawdź spójność plików.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Mam ten sam błąd co kolega wyżej, w trakcie   turnieju pisze "Problem z połączeniem internetowym" gdy robie reconekta nie mogę dołączyc do turnieju, nawet gdy zabijam proces steam i cs'a już kilka razy dostałem przez to bana i nie wiem jakie jest rozwiązanie, prosze o pomoc, odrazu mówię że internet podczas tego zamieszania nadal działa.

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

jubas reset Twojego mózgu chyba...

Mam ten sam problem, przez kilka dni miałem spokój teraz znowu mi neta rozłącza i dostaje bana, bo nie mogę wejść do gry... Internet mam z neostrady, ale restart internetu to jest 30sek może, więc IP nie ma prawa się zmienić, a do gry i tak nie można dołączyć ?

Zna ktoś rozwiązanie takiego problemu ?

Opublikowano

jubas reset Twojego mózgu chyba...

Mam ten sam problem, przez kilka dni miałem spokój teraz znowu mi neta rozłącza i dostaje bana, bo nie mogę wejść do gry... Internet mam z neostrady, ale restart internetu to jest 30sek może, więc IP nie ma prawa się zmienić, a do gry i tak nie można dołączyć ?

Zna ktoś rozwiązanie takiego problemu ?

Chyba reset twojego mózgu, o ile go masz, bo jakbyś miał to spojrzałbyś na daty :)

ps. offtop

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

No i co że stary temat? chyba widziałem kapciu, skoro mod go nie zamknął to dołączyłem się do tematu, chyba mam ten sam problem, więc nie wiem po ch** ten komentarz napisałeś

Opublikowano

No i co że stary temat? chyba widziałem kapciu, skoro mod go nie zamknął to dołączyłem się do tematu, chyba mam ten sam problem, więc nie wiem po ch** ten komentarz napisałeś

Też mam neostrade i zawsze po dc wystarczył mi restart cs'a, więc napisałem co może pomóc. 

ps. zachowuj się stary jak dorosły.

Opublikowano

Zapewniam Cię, że jestem dorosły.

Jest ktoś w stanie coś poradzić na to ?

Widziałem profil ale po kulturze ciężko stwierdzić.

@topic zresetuj router/liveboxa do ustawień fabrycznych.

Opublikowano

Mod nie zamknął tematu bo autor nic nie napisał takiego typu "OK PROBLEM ROZWIĄZANY, DO ZAMKNIĘCIA" czy coś w tym stylu.

Kapciu to możesz sobie do rodziców mówić, nie do mnie, a i kropka na końcu zdania :*.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Masz 4 czy 5 min na dolaczenie po tym juz nie mozesz dolaczyc albo masz bana na turnieje albo nic. 

Poprostu, ten gosciu niszczy system wszystkiego co mozliwe, napisal Ci wyraznie, ze DOLACZA, ALE NIE ZNAJDUJE MU MECZU TEGO CO GRAL 1-2 MIN TEMU. Uzywamy mozgu skrót do uzywania PRAWY PALEC+LEWY na kciuka, wtedy automatycznie szuka Ci sterownikow do twojego mozgu, po jakiejs chwili zaczyna dzialac normalnie.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Zna ktoś rozwiązanie na ten problem? Mi się tak prawie codziennie dzieje że rozłączy z internetu i potem do cs'a wbić nie mogę .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...