Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać w AIONa?

Leasyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Czy warto grać w Aiona ? Chcę żebyście mi podali + i - tej gry . Oczywiście za sensowną odpowiedź daje like

BUMP

Pomocnik
Opublikowano

Warto grać w Aiona, imo super gra na dłuższy czas

+ Wspaniała grafika
+ Liczne profesje
+ Rozbudowany system gry
+ System Craftingu i Gatheringu

- Ograniczony świat

Opublikowano

Wczoraj pobrałem świetna gra

+Można latać

+Mnówstwo misji,przez co nie ma nudów

+dużo osób gra

+po pierwszych 6 ściągniętych GB możesz zacząć grę a pozostałość ściąga się w tle

-waży strasznie dużo 30GB+

Opublikowano

Wczoraj pobrałem świetna gra

+Można latać

+Mnówstwo misji,przez co nie ma nudów

+dużo osób gra

+po pierwszych 6 ściągniętych GB możesz zacząć grę a pozostałość ściąga się w tle

-waży strasznie dużo 30GB+

Podpisuje się pod tym.

Jednak, nie zgodzę się z tym, iż grafika jest wspaniała, zwłaszcza przy takim wymiarze (30 GB). Tera obecnie zajmuje 31GB, a grafikę ma bez porównania ładniejszą/lepszą od Aion'a :P

Warto zagrać. Największym plusem jest to, iż można latać.

Opublikowano

Łoo kuwa 30 giga ? . To będzie mi się wieki ściągało ;/ A jak to ustawić zeby sie w tle reszta ściągała ? czy samo będzie

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Łoo kuwa 30 giga ? . To będzie mi się wieki ściągało ;/ A jak to ustawić zeby sie w tle reszta ściągała ? czy samo będzie

Po ściągnięciu pierwszych 6 GB będziesz mógł już grac a to bd się pobierać w tle

to jest automatyczne

Opublikowano

Co do tego P2W to się wypowiem tak. Premium to jest coś takiego jak gold pack. Czym on się różni od konta startowego? a tym że Starter może mieć tylko 2 postacie a premium chyba 8. Nie można handlować,no chyba że osoba która chcę ci coś dać/sprzedać ma odpalonego gold packa to wtedy można i do tego nie możesz otwierać prywatnych sklepów. Nie możesz pisać na czacie globalnym. Lecz gold packa można kupić w grze. Na polskim serwerze jest to od 40-70kk.

Ale tutaj się pojawia kolejne ograniczenie.Na 24H możesz sprzedać drop za 1kk to sobie wyobraź ile to dni grania. Ale podsumuje to wszystko jedną tabelka:

111tx.jpg

i tam ma być lvl 65 a nie 55 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...