Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Supp

Maxio.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, ponieważ miałem keya (przez braciszka) na koncie, i wyrwałem przez niego sporo leavów, związku z tym chciałbym to przekazać (jakoś) do Riotu, bo praktycznie za byle jaki DC wyrywam bany ( ;F )

Może mnie ktoś pointruować gdzie szukać, i wgl. ?

[*]

Opublikowano

Wątpię żeby support coś ci na to poradził.

Mogłeś sobie ta historyjkę wymyślić na potrzeby ticketu.

No chyba ze brat mieszka gdzie indziej i ma dostęp do konta.Tak czy siak współdzielenie konto jest niedozwolone

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Wątpię żeby support coś ci na to poradził.

Mogłeś sobie ta historyjkę wymyślić na potrzeby ticketu.

No chyba ze brat mieszka gdzie indziej i ma dostęp do konta.Tak czy siak współdzielenie konto jest niedozwolone

Czy tylko ja to inaczej rozumie . On napisał ze brat pewnie coś pobrał i zawirusował komputer i ktos mu wbił na konto w lolu .

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Czy tylko ja to inaczej rozumie . On napisał ze brat pewnie coś pobrał i zawirusował komputer i ktos mu wbił na konto w lolu .

Dobrze rozumiesz, od pewnego czasu mam takie wpady że niby grane grane, nagle jest 5 lose pod rząd (>.<) ... Sprawdze ten link, i przekażę jak to wyszło. Póki co nie dziękuje, bo może z tego nic nie być ;F

[*]

Opublikowano

po pierwsze przeformatuj komputer lub przeskanuj, to kwestia godziny, a syfu sie pozbędziesz. Po drugie zmień hasło - nie wiem dlaczego tego od razu nie zrobiłeś(ale dopiero po przeskanowaniu/formatowaniu).

Opublikowano

Nic Ci nie pomogą, bo napiszą tylko to, że Leave Buster Cie przyłapał jak wychodziłeś i tyle w temacie. ;]

O7Kc8dF.png

Opublikowano

po pierwsze przeformatuj komputer lub przeskanuj, to kwestia godziny, a syfu sie pozbędziesz. Po drugie zmień hasło - nie wiem dlaczego tego od razu nie zrobiłeś(ale dopiero po przeskanowaniu/formatowaniu).

akurat niektore wirusy sa tak zlosliwe ze to sie w pale nie miesci. Jak juz zostales zainfekowany pobierz parted magica i uruchom w live cd. Erasuj dysk do 100% i sie uwolnisz od wirusa.

Co do leavebooster nic na to nie poradzisz. FAQ przeczytaj

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Najlepiej zgłosić sprawę do Polskiego Trybunału. Pomogą szybciej, niż masz pisać do Riotu.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Skan +
to co napisał Infactor ewentualnie
adwcleaner   - mi dosyc czesto pomagal w roznych problemach

w skrajnych przypadkach format all dyskow i dopiero reinstall windowsa i od nowa sobie all posciagaj itd
DOPIERO - ZMIANA HASŁA

a do nich pisac sensu nie ma bo z PB nie zrobisz nic.Jest to ich wina czy Twoja ze masz syf na kompie? Twoja.Wiec z jakiej racji oni maja Ci isc na reke? Sam sobie odpowiedz ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...