Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kayle w early

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem zagrałem teraz kayle i pamiętam że zawsze tak miałem jak nią grałem a mianowicie nie umiem nią grać w early miałem nią 0/7 a po kupieniu trochę damage wyszedłem na 14/9 

Dla mnie w early ta postać nie ma damage co mogę zrobić aby nie lamić tak w early 

Opublikowano

Mam też straszny problem z tym ultem bo czasami jak enemy mnie gankuje to chce użyć ulta jak juz mam low hp i zazwyczaj nie zdążę kliknąć ulta bo już leże

Opublikowano

Używaj ulta jak lecą w ciebie czary a nie jak masz mało HP, rozdawaj punkty w E - staraj sie auto atakować przeciwnika ale pamiętaj ze ważniejsza jest farma tym sposobem pushujesz lejna ale zdobywasz na nim przewagę, minusem jest tym ze musisz sobie dokupić 1 warda. Mogę poświecić 30min w grze na małym tutorialu puki co mam 15 gier na kayl i 12 wygranych, jak chcesz zgłoś sie na PW.

Opublikowano

Jak dla mnie Kayle jest fckig OP nawet w early, serio dzięki q + e możecie ubić enemy, a sami mieć full hp. Ulta polecam używać wcześniej, gdyż on daje nam (niewrażliwość) a nie tak jak Trynda zleci do 1 hp i tak się trzyma, więc jak użyjecie z połową hp to ta połowa wam zostanie, a dzięki małemu cd po wróceniu z bazy macie ulta. Pamiętajcie też o waszym W przy ganku, gdyż daje wam speeda. 

x

Opublikowano

Do mid game farm tylko, możesz od czasu do czasu sprzedać przeciwnikowi q i 2/3 aa z e. Jak poczujesz że jest moc to niszczysz przeciwnika i pushujesz, albo gankujesz... A jak masz słabego przeciwnika to odcinaj go od farmy to później będzie padał na q + aa :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

w zeszłym sezonie miałem rozegrane ponad 200 gier kayle w obecnym po nerfach około setki. w ubiegłym doszedłem nią do platyny3. co do postaci, nerf przeliczników na q boli bardzo. z 1.0 na 0.6. co dalej nerf lich bane boli jeszcze bardziej. pare miesięcy temu enemy adc/apc junglera typu kha mieliśmy na q+e. teraz trzeba użyć nalepiej e+aa+q+eaa żeby wykorzystać maxymalnie lich bane. to zajmuje zbyt długo... na obecną chwilę w moim mniemaniu w early jest kayle dosyć ciężko, wcześniej maxowałem q i każdą wymiane wygrywałem. obecnie daje sytuacyjnie więcej punktów w early w e żeby się wyfarmić. umówmy się żeby kayle stała się potworem potrzebuje nashora/lichbane/rabbadona. z butami to wydatek ponad 10koła i wtedy mamy prawdziwą kayle. jak dla mnie stała się pickiem mocno sytuacyjnym i często ryzykownym. z prostej przyczyny nie wyfarmisz tych itemow w pore, a gra może się szybko skończyć. ta postać zawsze najwięcej robiła w późnym mid gamie i late... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...