Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program przestał działać

xDADAx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od 5 dni mam problem z grą battlefield 4 . Pogram 20-30 min , śćina i komunikat  bf4 przestał działać . robiłem reinstall , Napraw grę otwierałem w 64x i 86x i Dalej to samo . Nie wiem czy mój komputer się nie przegrzewa. W inny grach problemu nie mam icon_smile.gif i stery mam najnowsze

Win 7 64

karta : gtx 560 se

procesor: i5 2400

ram : 8gb 1600MHZ

zasilacz: corsair 600W.

Opublikowano

Pirat? to ma duże znaczenie

i tak na singleplayer czy multiplayer?

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

To znaczy ze już gra leży czy format ? , Ale jak się zrobi reinstall to te pliki wszystkie się usuwają czysciłem CCleaner rejestr no Ale Crash jest dalej.

Ma ktoś jakieś pomysły co z tym zrobić?

Opublikowano

Własnie tak zrobiłem teraz już 3 raz reinstalowałem , Grałem zero ścinek Crashy nic tak jak by cud , Wytrzymał 35 min a po takim graniu zawsze Crash , Dzięki . Zobacze zagram jeszcze Potem jak bedą crashe to dam znać .

Dalej to Samo Zblizał się koniec rundy i bf4 przestał działać , Teraz biały ekran i battlefield 4 nie odpowiada

Opublikowano

Patrzyłem na Stone Battlelog dużo ludzi ma z tym problemy , co do formata to narazie się wstrzymam , poczekam na patch'a od DICE jak dalej bedzie komunikat to zrobie to co napisałeś .

Dzieki za Pomoc :) Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...