Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wytłumaczy mi to ktoś ?!

devil120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego ta głupia gra tak robi że jak gram w FUT'a i mój Reus biegnie sam na sam z bramkarzem a obrońca przeciwnika jest daleko z tyłu to dlaczego jak próbuje strzelić to on nagle podbiega jakby miał 200 tempa i mi zabiera piłke a na przykład gdy jego zawodnik biegnie sam na sam to mój obrońca nie może go dogonić i biegnie jakby miał 30 tempa. O co chodzi ?! Mam tak zawsze jak gram nie zależnie z kim

blackmagix128.png
Opublikowano

Uroki fify. Raz bramkarze bronią tak ,że wyskoczą Ci nawet za stadion. A raz napastnik strzela jak gówno chociaz jesteś pewien ,że dobrze wycelowałeś. Jedyne wytłumaczenie obrońca szybszy od Resusa tyle.

Opublikowano

Ta tylko że zazwyczaj obrońcy mają nie więcej niż 80 tempa a reus ma 91 więc  jak to jest możliwe że go doganiają jak ci obrońcy są daleko z tyłu 

Chodzi mi o Środkowych Obrońców nie o Prawego i Lewego

blackmagix128.png
Opublikowano

Tylko ,że ty lecisz z piłką,a on nie.

Nie jestem pewny czy to ma znaczenie,ale często jest tak ,że doganiam obrońcą napastnika ,który ma 90 tempa,gdzie mój obrońca ma 80.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Na tym polega gra w FUT, tzw. wyrównywanie szans.

Jakie wywównanie szans , co każdy mecz nie zależnie jakiego koleś nie ma napastnika to mój obrońca go nie dogoni gdy on jest z piłką a gdy ja biegne zawonikami z tempem 91 to jego środkowi obrońcy po 74 tempa go doganiają

.

Tylko ,że ty lecisz z piłką,a on nie.

Nie jestem pewny czy to ma znaczenie,ale często jest tak ,że doganiam obrońcą napastnika ,który ma 90 tempa,gdzie mój obrońca ma 80.

Ta tylko że jak on leci z piłką to ja go dogonić nie moge.

blackmagix128.png
Opublikowano

To jest tzw. HandiCap czyli jeżeli masz skład murzynów po 90 + tempa to twój przeciwnik dostaje "bonus" Który dodaje im x tempa co za tym idzie biegnie Reus? Spokojnie.. obrońca 50 tempa go wyprzedzi/dogoni. Co do bramkarzy, zalezy jak strzelasz jeżeli chcesz strzelić Neuer'owi na dalszy słupek to powodzenia Ci życzę.

Musisz celować przeważnie na krótszy słupek bo przeważnie wtedy zawsze pada gol.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...