Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion zdobycie veterana- czy możliwe?

maciek151

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam cleryca na 43lv i restrykcje startera zaczynają drażnić, a na goldpacka zarobić jest trudno. Słyszałem kiedyś że jakimś małym przekrętem można zdobyć stały status veterana, taki jaki mają ci z czasów płatnego Aiona. Google nie pomaga. Ktoś coś wie na ten temat?

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości. Nie została ona wprowadzona bo firma by nie miała zysków z GP takich jakie ma teraz. Veterana dostali tylko gracze, którzy grali w płatnego AIONa oraz osoby, które brały udział w Closed Becie. Sądzę, że teraz FailForge żałuje, że dali tyle darmowych Veteranów.

Jedynym "przekrętem" umożliwiającym zdobycie Veterana jest kupno konta (pustego albo z postaciami), które takowe uprawnienia posiada. Ciężko jest jednak je dorwać. No i trzeba uważać, i najlepiej szukać konta bez odpalonego GP bo jeśli takowy jest to w statusie konta zamiast Startera pokazuje się Veteran. Po upływie GP znika on jednak i nie można nic z tym zrobić bowiem handel kontami jest zabroniony przez FailForge.

Opublikowano

Ok, trudno. Dzięki za odpowiedź. Po prostu kiedyś usłyszałem że na utworzone konto możemy nadać status veterana. Miało to chyba coś wspólnego z wersją amerykańską, ale musiałem się przesłyszeć.. W każdym razie temat do zamknięcia.

Zamykam na prośbę autora.

Xanan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...