Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klientem Emperius

Klosik21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Probowalem zrobić moda żeby działał na emperiusie.  Jest to nowy serwer wiec kamer jeszcze go nie dodał ale do rzeczy.. Wypakowałem locale_pl, wrzuciłem do folderu "Mod" w metinie z kamermodem, wpisałem w serverinfo żeby odczytywał te pliki i nic. Kombinowałem z wrzucaniem packów, albo samych map też nic. Dodałem na koniec atlas info i mob list czy ten drugi plik co pythonloader wyciaga i wtedy to juz wgl nie chce do gry wejsc. Macie pomysl jak to zrobic ? A moze ja cos zle robie ? Cudowałem juz na kazdy sposób czy to moda do emperiusa instalowalem czy też na kliencie to nie dałem rady. Jesli ma ktoś te pliki co serverinfo ma odczytywać to prosiłbym o podesłanie. Dodam że po wgraniu plików do "Mod" zaczał widzieć itemy itd ale mapy i mobów nie chce widzieć i przez to nie moge expić. Prosiłbym o napisanie łopatologicznie jak mam to zrobić albo o gotowe pliki. Z gory dzieki ! :) daje + za kazda odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...