Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ł&M - Questerwritters + liby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama!

Witamy,

Otworzyliśmy skromną działalność gospodarczą, zajmującą się pisaniem Questów,poprawianiu ich czy chociażby edytowaniu(ew. pomocy, wytłumaczenia)

Studio składa się z <-Łysy->, oraz MAKOP. Piszemy questy od A-Z, tj. od tych najprostszych do tych trudniejszych. Quest są robione na czas oraz wkładamy w nie serce.

Pisząc do Nas, bądź zdecydowany i gotowy na wszelaki zbiór pytań z Naszej strony dot. pisanego przez Nas questu.

Jeżeli chcecie się z Nami skontaktować piszcie na Gadu-Gadu:

GG: 46245962 - Łysollo (Zajmuje się pisaniem questów,libów)

GG: 45085591 - Makop (bana ma ale i tak przyjm.) (Pomaga ogólnie ze strony fabularnej questa, podsyca pomysły dotyczące danego questa)

Dodatkowo, możemy napisać liby (szczególne zamówienia)

[Zakaz handlu na MPC] - Więc jeżeli chcecie się czegoś dowiedzieć, musicie do Nas napisać.

Uprzedzam pytania, które były już mi zadawane!

Płacicie podatki ?

Odprowadzamy :]

Widnieje wasza działalność w spisie CEIDG ?

Na razie nie. Jest to małe przedsięwzięcie.

Podacie Regon i pełną nazwę firmy ?

Wrocław, Ul. Szkocka 19. Nazwa Firmy : Retius - Questwriter's

Posiadacie plan biznesowy ?

Właśnie podjęliśmy pracę nad tym.

Działacie wg. jakiegoś modelu już istniejącego

Nie.

czy pisaliście wszystko od początku ?

Jeżeli chodzi o Questy,Liby to wszystko jest Naszego autorstwa. Wszystko jest pisane ręcznie przez Nasz Team :)

Wykazujecie się jakimiś innowacjami co pozwala wam osiągnąć przewagę konkurencyjną ?

Mamy w planie kilka wprowadzić. Nowe działalności nie mają zbyt wielkiego sukcesu na starcie. Także mamy promocyjne ceny na okres wyreklamowania się.

Za cel postawiliście sobie maksymalizację zysku czy zaspokojenie innych potrzeb?

Czujemy się dobrze w tym co robimy. Zaspokajamy jedynie, paluszki przy pracy :]

Jakie rokowania na przyszłość, warto w was zainwestować ?

Niedługo pojawi się strona Naszego serwera Metin2 + Naszej działalności co pozwoli Nam rozreklamować serwer + serwis. (Stronę robi Nasz przyjaciel Kongo, który jest u Nas w teamie. Mamy też pomysł wprowadzenia do [zakaz handlu na mpc...] skryptów oraz innych innowacji. Myślę, że inwestycja w Nas nie jest pomyłką. Jeżeli ktoś by się rozmyślił ma miesiąc, na złożenie rezygnacji z Nas + odsyłamy pieniądze przelane na Nasze konto.

Jak stoicie z finansami ? Biuro rachunkowe za was to wykonuje, czy sami sobie z tym radzicie ?

Z finansami stoimy w porządku, każdy z Nas ma swoje zyski. Przekładamy to także na serwis oraz serwer. Wiadomo też, że wybicie serwera Mt2 = dużym zyskom. Robi to Nasz skromny sponsor, który zajmuje się takimi sprawami na co dzień.

87225705356827008866.png

Opublikowano

ref

87225705356827008866.png

Opublikowano

Strona Naszej działalności pojawi się mniej więcej po 20.04 także zapraszamy na otwarcie strony. I serdecznie zachęcamy do składania u Nas zamówień. [Zakaz handlu na MPC...] są wyjątkowo niskie na czas rozreklamowania się. Ba, ponadto składając zamówienie przed startem strony macie u Nas kupony rabatowe do nawet 80% :)

87225705356827008866.png

Opublikowano

Nie polecam ze względu na dwulicowość jednego z członków tej 'działalności'.

Pan prowadzący jest na tyle bezczelny, że wykorzystuje na przykład do podań nie swoje oprogramowania.

o1uCE1s.png

To twój taki 'piękny' skrypt, który nie był twój.

Podanie nr. 1

Podanie nr. 2

Nie polecam

Opublikowano

@Up. Pan INIKO, wyleciał z Naszego teamu więc się mści normalne..

"Czym się lepszy stajesz, coraz więcej hejtów dostajesz" Mądry cytat.

Te twoje bzdury, z góry niczemu nie dowodzą. Dostałem na tamte konto Perma, za to, że użyczyłem go koledze. Pan Global Doktored potwierdzi z, którego adresu IP zostały pisane @Up. tematy.

Jeżeli ktoś chce zobaczyć Nasze pracę zapraszam na GG/Pw.

87225705356827008866.png

Opublikowano

@nie kłamie, więc nie pisz bzdur. Złodziej? Co ukradłem? Poradnik był w necie, więc go trochę uprościłem + dodałem własne SS'y + własne wytłumaczenie więc Ihahah i do przodu koniku.  Reflinkować mi nie zabronisz.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Poradnik został przywrócony misiaczku.

@Topic. Questy i liby są wykonywane na okrągło zapraszam!

87225705356827008866.png

Opublikowano

Prac nie polecę, bo nie miałem okazji zobaczyć, lecz właściciel wydaje się być normalną osobą. Po kilku minutach rozmowy stwierdziłem, że jakąś wiedzę posiada, chce się nią dzielić i wie co robi - to już coś.

Polecam jedynie właściciela, którego poznałem - wydaje się być "solidną firmą".

Opublikowano

ref

87225705356827008866.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...