Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event Wielkanocny- zarobek

mario4311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram lukiem 84lvl od kilku lat gram w nostale, ale to nigdy nie byłem na eventach, zawsze robiłem przerwy w tych czasach, wiec moje pytanie brzmi jak zarobić na tym evencie wielkanocnym ? oczywiscie bede chodził na rajd desem, ale co sellac by zyskać chociaż 20kk lub 10

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

@up

Nie zapominajmy też o zwojach kury xD Jak dla mnie najlepszym zarobkiem jest zrobienie nupka i chodzenie nim w piracie full ele na slonecznych i dropienie przedmiotów eventowych. Podczas świąt zdobyłem tym sposobem w tydzień 7kk :) Zależy też od szczęścia.

Opublikowano

dobra już ogarniam, a czy z boxow tylko owoce i piorko wylatuje?  a marco polo to z pudła czy tez z boxa ?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Marco Polo "rodzi się" z Tajemniczego Jaja. z boxów dropi jeszcze kostium i coś jeszcze ale nie za bardzo wiem bo nie gram akurat xD

Opublikowano

Ja osobiście polecam chodzić na rajdy, boxy otwierać i sprzedawać owoce/zwoje. Pióra lepiej chyba oddawać Ospałkowi(?) do misji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...