Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się iść w chińskie czołgi

czosnek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

121 to dobry czołg. A nawet bardzo dobry, strzela całkiem szybko, jest twardy jak na meda, no i mobilny. Tak wiec moim zdaniem warto iść w 121, lecz nie wiem jak z HT.

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca się iścw chińskie czołgi. O wiele lepszą alternatywą są czołgi radzieckie.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

10mpir9.png

Opublikowano

Jeżeli umiesz grać czołgami z prawie zerową depresją działa idź w nie :] Czołgi bardzo przyjemne szczególnie wymaksowane, na stocku mogą wkur*ić niesłychanie, lecz wymaksowanymi można kręcić całkiem niezłe wyniki :}

Opublikowano

Linia przez MT do IX (wlacznie) jest bardzo przyjemna, sa to male medy z dosyc twarda wieza i dobrym dzialkiem. Jedyne co w nich dokucza to slaba deprasja i przyspieszenie.

Linia HT skonczylem na oblokowaniu WZ 111 model 1-4 ale jej nie kupilem bo balem sie ze bedzie jak IS8.

IS2 i 110 to bardzo przyjemne ciezkie gra nimi identycznie jak ruskimi IS i IS3.

860331433165800174608.png

Opublikowano

6t - sam wiesz, pancerz jak na meda cos dinga, spamerska lufka, slaba mobilnosc (jak na meda)

7t - dosc mobilny, czasem dinga, w kazdej bitwie apli sie/ pada magazyn / pada kierowca, lufka calkiem przyjemna

8t - lepsza wersja 7t, lecz na tych tierach shit. Nie ma szans przebic 9/10t, chyba zeby walic z golda, ktory ma juz bardzo dobra pene, calkiem, calkiem celnosc, lecz skupia nie wiele lepiej od isa-6... do tego brak depresji, oraz ta awaryjnosc modulow...

o 9t slyszalem duzo dobrego, lecz jeszcze mi sporo do niej brakuje, ze szgledu na to, ze 8t to mega shit

Opublikowano

jeśli chcesz iść w 121 to dobry wybór, ale będziesz sie musiał męczyć szitem t-34-2, topowe działko ma z t-34-1. Ja nie wiem czy męczyć sie nim na 121, ale badam is2.

Opublikowano

T-34-2 nie jest shitem ...Co za głupoty prawicie

Mi sie nim genialnie gra to że ma słabe opusczanie działa nie przeszkadza tak bardzo świetna mobilność a i z tymi awariami bym nie przesadzał.

A co do penetracji to rusek ma mniej i nikt nie płacze , czołg świetny i wszechstronny .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

T-34-2 nie jest shitem ...Co za głupoty prawicie

Mi sie nim genialnie gra to że ma słabe opusczanie działa nie przeszkadza tak bardzo świetna mobilność a i z tymi awariami bym nie przesadzał.

A co do penetracji to rusek ma mniej i nikt nie płacze , czołg świetny i wszechstronny .

w kazdej bitwie pada albo ammor,albo driver, albo silnik. do tego kazdy strzal w doĺna plyte podpala go.

penetracja wystaczalaby, lecz przy skupianiu 5 sekund nie zdaza sie trafic w weakspot. Mobilnosc jaj nie urywa, ledwo 50km/h i slaba wzrotnosc. Camo... Jakies tam ma, ale nie jakies swietne jak np. borsuk.

Jednym slowem gowno.

Opublikowano

Opłaca i to bardzo. Nie słychaj tych pomidorów którzy nigdy chińskimi nie grali -.- Mój kolega ma IS-3 wymaksowanego a ja miałem 110 wymaksowaną (już elitarna ^^) grałem dwoma czołgami. u niego isem kilkadziesiat bitew zrobiłem i powiem, że 110 lepiej się gra. Tylko trzeba chować dolną płytę :) WZ-111 model 1-4 jest dużo lepszy od IS-8 tak samo jak 110 od IS-3. Idź w te czołgi. Ale najpierw idź w HT potem w medy (najpierw w Type 58 potem w 59-16) z tym, że w HTkach wbij IX tier albo VIII zanim zaczniesz grać medami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...