Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie . Mam otóż pytanie ... Mam zbadany JagdPzE-100 i dużo osób mówiło mi że go nie kupywać więc zrezygnowałem z niego ale też zauważyłem że mam zbadaną VK4502B mam 4mln i także mam wz-131 i zabdana wz-132 i co zrobić iść na wielkie bydle Mausa czy na 121 meda

Opublikowano

Kto Ci mówił, żeby nie kupować Jadzi E100?

Każdą dziesiątkę kupuj, a szczególnie tą, bo to fajny czołg. 

Ew. WZ-132, bo nie opłaca się robić linii do Maus'a.

Opublikowano

Kto Ci mówił, żeby nie kupować Jadzi E100?

Każdą dziesiątkę kupuj, a szczególnie tą, bo to fajny czołg.

Ew. WZ-132, bo nie opłaca się robić linii do Maus'a.

Mausa sie nie oplaca? Takie teksty slyszalem tylko od czerwonych graczy, ale nigdy od jagody... Po skatowaniu jest nie do przebicia nawet przez jadzie e-100, ktory ma najlepsza pene.Do tego najwiecej hp w grze, lecz zgodze sie, lepiej 121 rob, jest przyjemniejszy, ciekawszy styl gry itp.

Opublikowano

Juri kurwa!

JgPz nie ma najlepszej peny. Do tegi jest gównem (był) - masa strzałów za zero, beznadziejne camo, brak mobilności, wielkie bydle, pociski latają w dół jak niedo******, a celność w rzeczywistości wynosi jakieś 0.5 albo i gorzej...

Idź w Mausa, albo 121.

Maus w dobrych rękach potrafi narozrabiać, a 121 jest świetnym medem.

Opublikowano

Juri kurwa!

JgPz nie ma najlepszej peny. Do tegi jest gównem (był) - masa strzałów za zero, beznadziejne camo, brak mobilności, wielkie bydle, pociski latają w dół jak niedo******, a celność w rzeczywistości wynosi jakieś 0.5 albo i gorzej...

Idź w Mausa, albo 121.

Maus w dobrych rękach potrafi narozrabiać, a 121 jest świetnym medem.

Czy ja mowie ze jg e-100 jest dobra? Gralem nia na tescie i sie zgadzam, jedyne co ma dobry, to pancerz gornej plyty, lecz jest dolna plyta i wlaz... dzialo jak wejdzie, to te 800 walnie, lecz tyle razy, ile pochlonolem magicznie pocisk jadzi to magia... Jest to praktycznie czolg bez zalet, lecz nie o tym jest temat.

Top: Idz do 121, jak chcesz dobrego meda, Maus'a jak chcesz prawdziwego ht'ka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...