Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 2x dot. SkyBlocka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 2 pytania dot. SkyBlocka:

1. Chcielibyśmy się Was zapytać co chcielibyście zobaczyć by miał VIP na naszym przyszłym serwerze, jednakże bez przesady typu GM itd.
Aktualnie nasze pomysły:
- Inna wyspa
- Tańszy i lepszy sklep z walutami

Macie dodatkowe pomysły? Zapraszamy, przyda się każda MĄDRA opinia 

PS: Jeśli pomysły będą dobre i będzie użyty przez nas można otrzymać VIPa za free 

2. Czy czat lepiej by wyglądał typu:
etc191.jpg
czy
0lksqd.jpg

Za każdą mądra odpowiedź, WNOSZĄCĄ COŚ DO MOJEGO TEMATU daję like ;)

Opublikowano

mysle ze bez czasu, jak jest komenda na czas to nie potrzeba na czacie ;) vip moze miec to co wypisales

sygna_frikos.png

Opublikowano

Co do pierwszego pytania . To na pewno nie jakieś itemy, bo to ułatwia grę. Myślę o strefie VIP z jakąś expiarką. Jakieś dodatki typu kolorowe pisanie na czacie. TAG nad głową np.[VIP]nick . Zależy co jeszcze masz w planach. No i może więcej sethome. Co do drugiego to pierwszy wygląd czatu.

Opublikowano

DomT - będzie strefa oraz kolorek, ale nie wiem co jeszcze. Sethome odpada.

Ormrinn - Nie rozumiem tych "zniżek". Jak już pisałem strefa będzie. Hat odpada oraz "mocne zaklęcia", ponieważ to nie będzie taki skyblock, że wszystko dostajesz na tacy nawet jak zapłacisz. Pzdr.

PS: Szkoda, że nie odpowiedzieliście na oba pytania - nie ma lika :P

Opublikowano

1. Może to że po zginięciu exp się nie usuwa albo całe eq?

2. Bez czasu tylko zaśmieca chat :P

Opublikowano

1. Vip może mieć:

- Unikatowy zestaw

- Sklep z mniejszymi cenami

- Pokoj do ktorego tylko ta ranga moze wejsc

- fly

- heal co 5 minut

- i wlacz nether i end tylko dla vipow ( wylacz portale, a w pokoju vipa daj tabliczki z warpami )

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Opublikowano

1. Vip może mieć:

- Unikatowy zestaw

- Sklep z mniejszymi cenami

- Pokoj do ktorego tylko ta ranga moze wejsc

- fly

- heal co 5 minut

- i wlacz nether i end tylko dla vipow ( wylacz portale, a w pokoju vipa daj tabliczki z warpami )

Brak odp. na 2 pytanie.

Co do netheru - portal będzie dla każdego od godziny 18-22 jednak może dla VIPów zrobie od 16-24. Endu nie będzie (niebawem się dowiecie dlaczego). Heal co 5 minut - W tyle spada głód co jest idiotycznym pomysłem. Fly - By VIP przeszkadzał ludziom bo lata po innych wyspach?

Opublikowano

Co do drugiego pytania to czat zdecydowanie lepiej wygląda bez czasu, ja usunąłbym nawet ten lvl bo to nie są rzeczy kluczowe w rozmowie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...