Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buczyący komputer po włączeniu FIFY 14!

Arczi627

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam!

Mój problem polega na tym, że jak włączam FIFĘ 14 to strasznie zaczyna "buczeć" mi komputer. Wydaję mi się, że nie jest to problem ze sprzętem bo posiadam następujący:

Grafika: GTX 760

Procesor: i5 4670k 4x 3,4 GHZ

RAM: 8 GB, nową płytę główną ASROCKA i 1 TB pamięci (sprzęt ma 3 miesiące)

Miał ktoś podobnie lub możę mi pomóc?

PS. BF3, Tera, LoL, CS: GO, Assassin's Creed 4, Splinter Cell: BL chodzą mi na ULTRA bez lagów i komputer chodzi prawidłowo i cichutko więc nie wiem o co chodzi :/

Opublikowano

To nic nie da :) Jak już powiedziałem. Reszta gier chodzi na ultra bez lagów i komp jest cicho, a fifa tez chodzi bez lagów ale coś piszczy, świeszczy tam w środku :((

Opublikowano

Dzieje się to przy praktycznie każdej grze od EA, mi właśnie pomogło wyłączenie trybu GX w ustawieniach karty dźwiękowej od asusa. Żadne napraw grę nie pomoże w tym przypadku.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

jak to ustawic up?? pomozesz mi

akurat u mnie tylko w fifie 13 gram w bf na ultra i inne gry i jest ok komputer chodzi glosno normalnie temperatury w porzadku jezeli to nie szkodliwe i nie ustawie to ok a jezeli ma mi sie cos popsuc to lepiej wylaczyc 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...