Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefonik do 500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Szukam jakiegoś ładnego telefonu do 500zł. W grę wchodzi tylko android z dużym wyświetlaczem. 

Póki co rozglądam się za HTC Desire 500, bardzo ładny jest, ale może Wy mi jeszcze coś ciekawego zaproponujecie.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Galaxy S2, S3 ;) Design łączy się z wydajnością. Możesz liczyć też na najnowsze CMy

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

HTC One S jest ciekawy w tej cenie. ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Na twoim miejscu brałbym Overmax vetris 01 plus, 5 calowy ekran, czterordzeniowy procesor. Bardzo mocny i tani telefon. 

Ja posiadam od 2 dni LG L9 II i też Ci powiem, że jest bardzo dobry, 4,7 cali ekran, dwurdzeniowiec. W playu dostałem za około 250 zlotych, po 50 zł miesięcznie. 

Opublikowano

Lenovo A820 ;). Bez porównania jeżeli chodzi o resztę ;).

P.S. Opłaca Ci się uzbierać jeszcze 300zł i kupić Galaxy S3, nie tak jak ja kupiłem używanego za 500zł i teraz się wkurwiam bo już mi szybka poszła i wyświetlacz xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Galaxy S2, S3 ;) Design łączy się z wydajnością. Możesz liczyć też na najnowsze CMy

Tylko używane...

Ja polecam telefon Motorola Moto G, świetna cena (~600zł) i b. dobra wydajność, wpis z mojego bloga:

Jest to smartfon wyjątkowy. Posiada dobrą specyfikację i wyjątkowo niska cenę. Na pokładzie znajduje się czterordzeniowy procesor Snapdragon 400, ekran 720p, aparat 5 Mpix oraz baterię 2070 mAh, a to wszystko za około 600 zł! Dodatkowo smartfon posiada system Android w wersji Kit Kat. Według mnie jest to najbardziej opłacalny smartfon, jaki można aktualnie kupić.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Samsung Galaxy Trend

badziew w porównaniu do desire 500.

Galaxy S2, S3  ;) Design łączy się z wydajnością. Możesz liczyć też na najnowsze CMy

GS2 to już trochę staruszek, GS3 nie dostanę do 5 stówek.

HTC One S jest ciekawy w tej cenie. ;)

Ciekawa propozycja :)

Na twoim miejscu brałbym Overmax vetris 01 plus, 5 calowy ekran, czterordzeniowy procesor. Bardzo mocny i tani telefon. 

Ja posiadam od 2 dni LG L9 II i też Ci powiem, że jest bardzo dobry, 4,7 cali ekran, dwurdzeniowiec. W playu dostałem za około 250 zlotych, po 50 zł miesięcznie. 

Nie podoba mi się "L" design

Lenovo A820 ;). Bez porównania jeżeli chodzi o resztę ;).

P.S. Opłaca Ci się uzbierać jeszcze 300zł i kupić Galaxy S3, nie tak jak ja kupiłem używanego za 500zł i teraz się wkurwiam bo już mi szybka poszła i wyświetlacz xD

Nie, nie uzbieram więcej, jak się pracuje za takie pieniądze to nie ma co wybrzydzać. ;)

LG OPTIMUS L9 - bije wszystkie smartfony w tej cenie

Te LG są obrzydliwie brzydkie.

Nad motorolą też się zastanowię, tylko muszę zagłębić się w specyfikacje.

Panowie, ruszcie główką, macie jeszcze jakieś ciekawe, ładne telefony ?

Opublikowano

Nie, nie uzbieram więcej, jak się pracuje za takie pieniądze to nie ma co wybrzydzać. ;)

Według mnie L mają ładny design, każdy ma inne gusta.

Zobacz sobie tego Overmaxa co podałem, może Ci się spodoba, to jeden z lepszych telefonów do 500 zł. 

Opublikowano

Rzecz gustu,mnie się akurat ten model  bardzo podoba

Co do HTC One S to nie polecam,bo bateria szybko siada : l

@Edit

A Samsung Galaxy Ace 2

805491408806070489277.png

Opublikowano

Tylko używane...

Ja polecam telefon Motorola Moto G, świetna cena (~600zł) i b. dobra wydajność, wpis z mojego bloga:

1. Nic nie jest napisane, że telefon ma być nowy. Jeżeli upatrzysz sobie używanego w bdb stanie to po co kupować nówkę? Zapakowany? Gwarancje też możesz mieć w używce

2. Nie kupuj Motoroli Moto G!!!

Taniej kupisz Galaxy S2 z podobnymi parametrami, nawet lepszy telefon.

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=galaxy+s3&search_scope=&bmatch=seng-v6-p-2-e-0409&buyUsed=1&price_from=400&price_to=500&price_enabled=1

Może iPhone 4s? Za 5 stów coś jeszcze znajdziesz w dobrym stanie, ale to rzadkość. Uważaj też na podróbki.

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=iphone+4s&search_scope=&bmatch=seng-v6-p-2-e-0409&buyUsed=1&price_to=500&price_enabled=1&price_from=400

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Polecam Xperię M. Jest bardzo szybka i wydajna, design o wiele lepszy od mydelniczek samsunga i LG./+ niedługo będzie aktualizacja na androida 4.3 poprawiająca błąd ze złym dopasowywaniem ostrości do aparatu.

Opublikowano

1. Nic nie jest napisane, że telefon ma być nowy. Jeżeli upatrzysz sobie używanego w bdb stanie to po co kupować nówkę? Zapakowany? Gwarancje też możesz mieć w używce

2. Nie kupuj Motoroli Moto G!!!

Taniej kupisz Galaxy S2 z podobnymi parametrami, nawet lepszy telefon.

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=galaxy+s3&search_scope=&bmatch=seng-v6-p-2-e-0409&buyUsed=1&price_from=400&price_to=500&price_enabled=1

Może iPhone 4s? Za 5 stów coś jeszcze znajdziesz w dobrym stanie, ale to rzadkość. Uważaj też na podróbki.

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=iphone+4s&search_scope=&bmatch=seng-v6-p-2-e-0409&buyUsed=1&price_to=500&price_enabled=1&price_from=400

Czemu ma nie kupować? W benchmarkach wypada lepiej niż troszkę stary już telefon Samsunga. Dodatkowo Motorola dostała aktualizację do Kit Kata. Link do porównania:

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/4906/7581/0/0/

PS

Nie kupujcie telefonów na allegro. Mojemu koledze zamiast Note'a 2 przysłali cegłę i dwa marsy ;____;

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Nie kupujcie telefonów na allegro. Mojemu koledze zamiast Note'a 2 przysłali cegłę i dwa marsy ;____;

Wystarczy wykazywać się inteligencją, kupiłem swojego nexusa 5 na allegro i nie miałem żadnego problemu z przesyłką etc.

/topic

Polecam Motorolę G, miałem nią w rękach przez tydzień, za tą cenę nic lepszego nie znajdziesz :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A może Samsung Galaxy Note I ? Ja wyrwałem używkę za 300 zł.

Chyba podróbę. 

Osobiście polecam Xperię L. Nie jest najlepsza pod względem komponentów od modeli podanych wyżej, ale daje radę. Jest bardzo wygodna i nawet wydajna. Androida chyba można zaktualizować do 4.3 (nie jestem pewien, w każdym bądź razie, 4.2 jest na pewno dłuższy już czas), więc źle nie jest.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niektórzy mają podzielone zdanie, ale posiadam Sony Xperię L i nie narzekam, w dodatku projekt android 4.4.2 AOSP.

Ma swoje wady ale również ma plusy ;p 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Pentagram Monster, bateria nie do zdarcia 4100 mAh, 8Mpix aparat, ma GPS, dobry procesor, duży wyświetlacz, może trochę mało RAMu, ale w tej cenie to i tak cudo.

Do tego obsługuje karty aero2, czyli masz praktycznie nieskończony i darmowy internet, do tego dual SIM.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Żadnych chinczyków, kupisz coś z "super podzespołami" o wydajności telefonów połowę tańszych, z baterię milion mAh, a trzymających parę godzin. Chinczykom noname mówimy nie.

Motorola Moto G będzie ok ;) znajomy ją ma, miałem kilka razy w rękach i bardzo przyjemnie ;) śmiga na androidzi 4.3 praktycznie zero lagów, pewnie dostanie do 4.4 update więc smiało można brać ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Żadnych chinczyków, kupisz coś z "super podzespołami" o wydajności telefonów połowę tańszych, z baterię milion mAh, a trzymających parę godzin. Chinczykom noname mówimy nie.

Motorola Moto G będzie ok ;) znajomy ją ma, miałem kilka razy w rękach i bardzo przyjemnie ;) śmiga na androidzi 4.3 praktycznie zero lagów, pewnie dostanie do 4.4 update więc smiało można brać ;)

Odstrasza mnie trochę aparat, dodatkowo w zestawie nie ma ładowarki :x

Opublikowano

Iphone 4  na allegro znajdziesz jakiegoś za 500zł. Nie chcesz ios, ok. (Ios jest o wiele lepszy, nie wpuszcza takich crapów jak "Symulator pierdzenia ;_;.)

Samsung galaxy s2 lub LG L9 II.

Do tej ceny tak naprawdę najlepszym wyborem jest albo Samsung galaxy S2 albo Motorola Moto G(Ma gorszy aparat)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...