Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Vip FREE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i tak trzeba meic vipa przy cracku. oczywiscie da sie cos tam scrackowac bola zeby meic unlimited vip'a ale ile w tym prawdy ^^^

To prawda, da się scrackować, jeden gościu scrackował, wstawiał dowody. Tylko, że czymś takim nikt normalny się nie podzieli.

Opublikowano

To prawda, da się scrackować, jeden gościu scrackował, wstawiał dowody. Tylko, że czymś takim nikt normalny się nie podzieli.

fajna sygnatura xD

@top. ja jakos zbugowałem ze mam za free ;) cos tam byle jak poklikałem i mam na kilka mc za free ... na wet nei wiem od kiedy do keidy xD 

jdr1.png

Opublikowano

@up

tak, gdybyś miał w swojej głowie przypadkowo wiadomości o assemblerze to może, ale nie samą myszką, sorry.

@topic

forum nie popiera piractwa

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

fajna sygnatura xD

@top. ja jakos zbugowałem ze mam za free ;) cos tam byle jak poklikałem i mam na kilka mc za free ... na wet nei wiem od kiedy do keidy xD

"No nei u wierzysz ael ja tze tka mial em ze normalnie no po klikalem i tera mam normal nie dosptep do pnaelu administrajcynego na bolu XDDDD :DD :PPP"

Opublikowano

"No nei u wierzysz ael ja tze tka mial em ze normalnie no po klikalem i tera mam normal nie dosptep do pnaelu administrajcynego na bolu XDDDD :DD :PPP"

xDDDDDDDDDDDDDDDD

Inetesuje mnie Ten skrypt co używa Ten koleś:

Da się coś zrobić żeby był za free ?? ^^

nei da sie bo to cw

jdr1.png

Opublikowano

cw, evadeee, prodiction, mma, reborn to wszystko latwo znalezc wystarczy brain.lua ;P

mma nie znajdziesz dobrego.

prodictio - co ci da płatna versja? ten sam kij

evadeeee- niekompletne

reborn - niekompletne/stara versja

jdr1.png

Opublikowano

mma nie znajdziesz dobrego.

prodictio - co ci da płatna versja? ten sam kij

evadeeee- niekompletne

reborn - niekompletne/stara versja

Szukaj dalej na pastebinie, a później płacz na forum, że niekompletne wersje.

Opublikowano

ja mam wykupione z forum c: i nie płacze mixhauku

I tu cie boli, zapłaciłeś za to, a teraz wszyscy mają cracked wersje. Dlatego rozpowszechniasz herezje, że "nie znajdziesz najnowszych wersji!!!1111".

Opublikowano

I tu cie boli, zapłaciłeś za to, a teraz wszyscy mają cracked wersje. Dlatego rozpowszechniasz herezje, że "nie znajdziesz najnowszych wersji!!!1111".

dokładniej to kupiłem cracka od pimpa C: i nie płacze bo i tak za free nei znajda pełnych wersji

+ nei jestem takim cebulakiem ze mnei na nic nei stac C:

jdr1.png

Opublikowano

Inetesuje mnie Ten skrypt co używa Ten koleś: http://www.youtube.com/watch?v=OQRXUj06r6I

Da się coś zrobić żeby był za free ?? ^^

Hehehh Srelex na BoL'u, takie ogolne pytanie: Po Co Ci To ?

@AntyWarn Nie masz szans zdobyc Free Vipa, nikt ci tego nie da, a samemu na pewno ci sie za Chiny nie uda ( No chyba, ze jestes Bogaty )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Hehehh Srelex na BoL'u, takie ogolne pytanie: Po Co Ci To ?

@AntyWarn Nie masz szans zdobyc Free Vipa, nikt ci tego nie da, a samemu na pewno ci sie za Chiny nie uda ( No chyba, ze jestes Bogaty )

wut wut wut? 30 zyt za bola dfac... no w chu* bogaty musi byc xD

jdr1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...