Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje Staty Cod:Mw2

Kordikk

Jak sądzisz. Dobre staty??  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dobre?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto tak sobie gram i testuje rozne nagrody za serie ofiar i wybralem:

- 8 - zrzut awaryjny (nic specjalnego BSP itp. ale dostalem strzelec smiglowca z czego dorobilem sie AC130 ;) )

- 9 pave low

- 11 AC130

Gralem bez atutu "Bezkompromisowy".

Zauwazylem ze wiele osob zaczelo uzywac tak zwanych "Noob tube'ów" wiec i ja zaczalem uzywac. A ze nie mialem na slotach wlasnych, uzywalem standardowego "Grandiera". I wtedy tez zrozumialem dlaczego FAMAS jest taki wspanialy (bez granatnika oczywiscie :) ).

No ale przejdzmy do sedna. Oto screen :)

statyv.png

@Edit

przepraszam za napisanie "FOR MPCFORUM... ale tam uzywalem caly czas jezyka ang. i sie wkrecilem xD

Opublikowano

Oto tak sobie gram i testuje rozne nagrody za serie ofiar i wybralem:

- 8 - zrzut awaryjny (nic specjalnego BSP itp. ale dostalem strzelec smiglowca z czego dorobilem sie AC130 ;) )

- 9 pave low

- 11 AC130

Gralem bez atutu "Bezkompromisowy".

Zauwazylem ze wiele osob zaczelo uzywac tak zwanych "Noob tube'ów" wiec i ja zaczalem uzywac. A ze nie mialem na slotach wlasnych, uzywalem standardowego "Grandiera". I wtedy tez zrozumialem dlaczego FAMAS jest taki wspanialy (bez granatnika oczywiscie :) ).

No ale przejdzmy do sedna. Oto screen :)

statyv.png

@Edit

przepraszam za napisanie "FOR MPCFORUM... ale tam uzywalem caly czas jezyka ang. i sie wkrecilem xD

Opublikowano

sam nie bylem zachwycony ze taka mapa... sieczka i wogole.... ale zobacz. niespodziewanie dobre staty :D a wiesz jaka walka byla o ten zrzut awaryjny <lol2.

Opublikowano

ładnie ładnie tylko ja jestem ciekaw jednego bo napisałeś "8 - zrzut awaryjny (nic specjalnego BSP itp. ale dostalem strzelec smiglowca z czego dorobilem sie AC130 ;) )" a jak coś dostaniesz z paczki to się nie liczy do seri ofiar wiec nie mogłeś się dorobić ac130 :D :D

Opublikowano

Dżizas,tak trudno nakręcić filmik?Po tej czaszce(Prestige 10th) i wyniku po prostu od razu krzyknąłem...HAX !!!! Pan @UP wytknąwszy ten błąd poniżył Cię ostro.Co z tego,że bezkompromisowy?Może chcesz nagrodę?Pozdr00

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czekaj czekaj piszesz że dorobiles sie AC130 strzelcem smiglowca tak? ktory spadl z awaryjnego ale losowa seria ofiar ktora spadnie nie dodaje ci sie do serii ustawionej ;]

za duża sygna RMCF

Opublikowano

ja za swoje najlepsze staty uważam: 43 zabici 3 astysty i 4 zgony oczywiscie atomowka na highrise. Największa sieczka to 106 zabitych do 25 dedów na scrapyard. Obydwa wyniki w wysadzanie. ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widziałem lepsze ale to na cracked serwach, nie było limitu czasu i zabijało się ile się chciało. Jak wychodziłem z serwa koleś miał ponad 500+, ja ok. 100 na 150 ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...