Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykonam Forum - Silnik IPBoard.

Gość Sevix°

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Witam,

Wykonam Forum IPBoard pod Serwer Metin2.

Posiadam:

• Licencję.

• Wiele stylów oraz modyfikacji.

• Wiedzę oraz specjalizację.

Oczekuję:

• Maszyn technicznych od strony sponsora.

• Profesjonalizmu od teamu.

• Projekt tylko dedyk - nie hamachi!

Co do serwerów Metin2:

Pomagam również w sprawach technicznych, posiadam dużą wiedzę o plikach serwerowych jak i zabezpieczeniach,

miałem wiele własnych serwerów (dedyków) oraz współpracowałem z dużą ilością serwerów, takich jak:

• AquariuS • LiveriS • Tilian • Dragon-Born • Alestia • RalioS • AklerioS oraz wiele, wiele więcej.

Kontakt:

Prywatna Wiadomość lub pod tematem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Z jednej strony można polecić, ale zastanawia mnie jedno.

Jak możesz oferować licencje forum jak wykupujesz ją na dany adres www forum a nie jest to uniwersalny.

Rozumiem że masz silnik Invision Power Board 3.4.6 Eng Nulled IPBMafia.ru lub ze strony IPSBeyond.pl.

Już nie pamiętam przy którym z tych silników jest zbugowana licencja :)

JI5Zwld.png

Opublikowano

Z jednej strony można polecić, ale zastanawia mnie jedno.

Jak możesz oferować licencje forum jak wykupujesz ją na dany adres www forum a nie jest to uniwersalny.

Rozumiem że masz silnik Invision Power Board 3.4.6 Eng Nulled IPBMafia.ru lub ze strony IPSBeyond.pl.

Już nie pamiętam przy którym z tych silników jest zbugowana licencja :)

no dzięki, aczkolwiek..

licencja licencją, aczkolwiek są również do podziału kody kluczowe, nie jest to nulled, nie korzystam z tych plików, silnik mam od ips. :)

Opublikowano

no dzięki, aczkolwiek..

licencja licencją, aczkolwiek są również do podziału kody kluczowe, nie jest to nulled, nie korzystam z tych plików, silnik mam od ips. :)

Czyli masz czyste pliki zwane w sieci i oznaczone w paczkach jako retail. Licencję wykupuje się na jedną przypisaną domenę, przepisanie licencji na inną domenę kosztuje ok. $20 (jeśli nic się nie zmieniło) więc śmiem twierdzić, że wprowadzasz potencjalnych klientów w błąd dlatego też nie polecam ze względu na możliwe kłopoty z prawem. ;)

Pozdr, Matz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...