Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PENTA KIL JESTEM BOGIEM TEJ GRY

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a w czym problem na fiorze nacisnac r i meic pente? nie rozumiem? skoro jestes bogiem to dawaj 1v1 :)

Co kozaczysz? Chcesz wpierdol w lolu?

Topic@

Jeżeli to jest twoje pierwsze konto to gratuluje, jak nie no to normalka .

sstwc.jpg

Opublikowano

a w czym problem na fiorze nacisnac r i meic pente? nie rozumiem? skoro jestes bogiem to dawaj 1v1 :)

koleszko lol to gra 5 vs 5 a nie 1 vs 1, tak to nawet diamencik moze z brązem przegrac jesli chodzi o 1 vs 1 na customie -.-

Opublikowano

koleszko lol to gra 5 vs 5 a nie 1 vs 1, tak to nawet diamencik moze z brązem przegrac jesli chodzi o 1 vs 1 na customie -.-

powiadasz? O co zakład że typowy broni nie wygra z normalnym goldem? Np. Taki eryk zje każdego bronza a co dopiero taki bezimiennnyy, no to więc

jdr1.png

Opublikowano

dawaj ;)

Ale Ty masz bola ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...