Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

Orł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

dostałem w ISS bana sekunde po wejściu na serwer kiedy miałem iść na pvp.

Od razu mówię, że nie cheatowałem.

Dziwnie zrespiło mnie na jakiejś górce a tekstury były strasznie "porozcinane" były takie  kreski.

Nie wiem o co chodzi. Jest jakaś szansa na unbana? Gdzie mogę zgłosić takie coś?

Opublikowano

Zostałeś przeteleportowany na tzw. górę banów.

Co do tego że nie chatowałeś to nie jesteś pierwszy czy ostatni , 3 miesiące temu miałem to samo , a wielki support ISS odpisze po 3 miesiącach wygenerowanym postem przez bota z której i tak się gówno dowiesz. Btw.

Jeżeli chcesz oczywiście możesz spróbować swoich sił z sup wystarczy że wyślesz im ticketa.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Napisałem, ciekawe czy odpiszą, bo co prawda cheatowałem ^^ ale to na innym koncie takim do "zabawy" a bana dostałem na normalnym -_-

@ps

dostałeś tego unbana po 3 miesiącach ?

Opublikowano

Niestety nie, ale kupiłem 2 konto chyba na tym im zależało. -.-

No i bum, dostałem odp po godzinie. 

W skrócie mówiąc "Zostałem zbanowany zgodnie z regulaminem blablabla... nie ma opcji na unbana blablabla... Dziękujemy za kontakt z supportem" 

Napisałem też że kilku moich znajomych też miało ten przypadek i zostali zbanowani a odpowiedzieli tak "Nie kontaktowali się oni z supportem zatem nie wiemy nic na ten temat (podałem nicki), prawdopodobnie oni też używali niedozwolonych programów, Pozdrawiam"

Do zamknięcia, będzie promo to kupie na steamie ^^ tylko szkoda tych wymaxowanych 5-ciu postac ;-;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...