Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Mid Silver III

Tali’Zorrah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam 5100 IP już i powoli już wybieram nowego bohatera, ale nie umiem się zdecydować, dlatego chciałbym się Was poradzić. Gram najczęściej na midzie, do tej pory gram Kayle (main), morde, akali, lub talonem. Myślałem nad Zedem, Ziggsem, lub Fizzem. Szukam takiego bohatera, który robi miazge z przeciwników, najlepiej jakby był mobilny (lubię postacie typu lee, riven). Za wszelkie pomocne odpowiedzi nagradzam lajkami :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Riven jest bardzo fajnym, nietypowym i snowballowym miderem(4,8k ip). Nie jest łatwa, ale po ogarnięciu będziesz w stanie outplayować enemy apc na midzie i samemu zgarnąć mega feeda. Coś o tym wiem wyszedłem głównie nią z brązu do golda 2 aktualnie.

Opublikowano

A ja polecam Ci Zeda (wiem 6k, ale uwierz mi opłaca się dozbierać) - ma bardzo fajną mechanike z cieniami, do tego to potężne ulti i mega pasywka stworzona do farmienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...