Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ASK

Quador

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!  <3 

Mam do was pytanko, wiecie wszyscy chcą teraz być fejmami i z tej racji, ja też chcę być.Wiecie jak dobrze i szybko rozreklamować aska? Za najskuteczniejszą pomoc, limit lajków. :)

Opublikowano

Ja w ciągu 4 miesięcy mam 120 prezentów, 172k like, 3000 obserwacji bez żadnych głupich zabaw itd. 

Po prostu jestem sobą odpowiadam ciekawie dodaje zdjęcia, prowadze także liczne blogi, instagram'a, kanał na yt itd.

u6pv.jpg

Opublikowano

wiecie wszyscy chcą teraz być fejmami i z tej racji, ja też chcę być

To fejm teraz wyznacza się przez ilość lajków czy prezencików na ASKu? D:

Opublikowano

To fejm teraz wyznacza się przez ilość lajków czy prezencików na ASKu? D:

Tak powstaly tak zwane askowe fajmy i wogóle. Musisz poprostu być tym całym pseudo romantykiem i mówić że dziewczyny należy szanować itp.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Tak powstaly tak zwane askowe fajmy i wogóle. Musisz poprostu być tym całym pseudo romantykiem i mówić że dziewczyny należy szanować itp.

No jestem, i co? Nie rozumiem czemu nazywać takie osoby pseudo romantykami. Mam swoje poglądy na ten temat i mogę je publicznie wygłaszać albo tłumaczyć. A Ty kim jesteś?

Opublikowano

Wogóle pisze się oddzielnie taki szczegół :D 

Czemu mówisz pseudo romantykiem ? Każdy udostępnia na tym portalu to co chce.

Po prostu jeden potrafi szanować kobiety, dba o nie a drugi ,że tak powiem ch*j bez wahania może kobietę uderzyć itp.

Bez hejtu - nic do Cb nie mam.

u6pv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...