Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko

Spr!Nt3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Jestem wielkim fanem LoL'a i po prostu całymi dniami No-Life w niego. Ostatnio dowiedziałem się od kolegi, że smite to jeszcze lepsza wersja LoL'a połączona z logistyką z MT2. Wszyscy kumple zachęcają mnie do gry w właśnie tą gre, ale ja nie wiem czy grać, czy też nie. Stąd też moje pytanie.

Grać w Smite, czy też nie??

Opublikowano

Siemano. Jestem wielkim fanem LoL'a i po prostu całymi dniami No-Life w niego. Ostatnio dowiedziałem się od kolegi, że smite to jeszcze lepsza wersja LoL'a połączona z logistyką z MT2. Wszyscy kumple zachęcają mnie do gry w właśnie tą gre, ale ja nie wiem czy grać, czy też nie. Stąd też moje pytanie.

Grać w Smite, czy też nie??

Spróbuj, a się dowiesz. Ja uważam, że ta gra jest wręcz świetna. Podczas, gdy za LoLem nie przepadam, w Smite grać uwielbiam. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Chyba 8GB z patchami, według mnie o wiele lepsze od LoLa. Byłem w podobnej sytuacji jak ty.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś zagrać w Smite.

Jest ono lepsze od lol'a.

W lol'u chodzi tylko o kille !!

Moim zdaniem lol to dno!

Opublikowano

W smite brakuje kilki rzeczy które są w lolu(Nie wspominając o tym że to są zupełnie inne gry, w lolu mamy widok z góry a Smite to TPS)np.: Runek, masterek, boostów na favory i xp. Osobiście lubie obie gry, ale od pewnego czasu nerdze tylko w smite a o lolu juz zapomnialem :D

76561198053546969.png

Opublikowano

Ja wybieram Smite, bo grafika bardziej do mnie przemawia, niestety w lolu jest na odwrót takie jest moje zdanie. LOLa odrzucilem po jakies 4 dniach gry gdy dowiedzialem się o SMITE! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...