Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady dla słabszych oraz nowszych graczy

c0linovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najzwyklej na świecie reklamujesz swój kanał na YouTube.

Czego mają się uczyć Ci 'słabi oraz nowi gracze' od kogoś początkującego?

Osoba, która zaczyna grać w League of Legends woli raczej oglądać filmiki/poradniki osób, które się na tym znają.

I mylisz pojęcia. To nie jest 'hejt', a wyrażenie opinii na ten temat.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Osoby, które faktycznie się na tym znają, nie nagrywają poradników. To po pierwsze. Po drugie, jest to hejt, gdyż nawet nie widziałeś, a mówisz, więc zaliczamy to do hejtowania. Po trzecie, Youtuberzy którzy zapoczątkowali serie wychodzenia z "elo hell" czy teraz po prostu brązu, sami na własnych kontach byli w okolicy golda/silvera, a uwierz, że większość graczy z którymi gram na soloQ są ustawieni w wyższych ligach, ale nie musisz mi wierzyć. Widzę, że próba pomocy innym nie przejdzie. :)

Eot, jeśli ktoś chce, po prostu możecie zajrzeć, a nóż się czegoś przydatnego nuczycie albo przynajmniej będziecie mieli okazje się pośmiać, czy cokolwiek zamierzacie, a moderatora proszę o zamknięcie tematu.

Po pierwsze. Nie mów, że nie nagrywają poradników, ponieważ się grubo mylisz. Sprawdź najpierw, a potem mów : )...

Po drugie. Hejtem byłoby to, gdyby zaczął Ciebie wyzywać. A ja stwierdziłem jednak, że po prostu reklamujesz swój kanał YouTube. A zaglądać nie będę, ponieważ nie mam zamiaru nabijać Ci wyświetleń :)

Pozdrawiam.

313561454060320945952.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...