Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AUTOMATYCZNY PING WARNING jak wyłączyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie mam problem z wyłączeniem automatycznego pingu da się to wyłączyć wgl?

Moje skrypty autocarry, hud, perfest ward, tower rangeindicator i hidden obiects

Opublikowano

Właśnei w tym problem, że nie ma tego w grze pod klawiszem shift i nie mam pojęcia jak xD

Poza tym niedawno go zacząłem sprawdzać więc jakby ktoś mógł dać mi linki do skryptów które powinienem mieć i najlepiej je opisać krótko do czego są i an jakie postacie xD

Opublikowano

Właśnei w tym problem, że nie ma tego w grze pod klawiszem shift i nie mam pojęcia jak xD

a dokładnie pinguje ci tak jak perfect ping? nei masz czasem takiego zaznaczonego?

jdr1.png

Opublikowano

Pinguje mi od razu jak jakiś przeciwnik się pojawi w pobliżu ze względu iż dzieje się to za kazym razem moi sojusznicy mogą łatwo stwierdzić, że używam bota bo nie da razy tak szybko pingować bez bota

Opublikowano

Pinguje mi od razu jak jakiś przeciwnik się pojawi w pobliżu ze względu iż dzieje się to za kazym razem moi sojusznicy mogą łatwo stwierdzić, że używam bota bo nie da razy tak szybko pingować bez bota

a w jakiej dywi jestes? do platyny nie pokapują sie

jdr1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...